РИОСВ-Варна отбеляза Европейската седмица на мобилността с различни инициативи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:25 / 21.09.2017
1697
Регионалната инспекция по околната среда и водите отбеляза Европейската седмица на мобилността с разнообразни инициативи. Те бяха фокусирани върху темата на кампанията - "Чиста, споделена и интелигентна мобилност" под мотото "Заедно стигаме по-далеч".

Ученици от V и VI клас на ОУ "Христо Ботев" изследваха навиците на пътуване в района на училището. Резултатите от наблюдението ще бъдат публикувани на интернет страницата на училището. Експерти от екоинспекцията изнесоха беседа за чистотата на атмосферния въздух.

На 20 септември в двора на ОУ "Йордан Йовков" се проведе спортно състезание под мотото "Заедно стигаме по-далеч". Учениците се състезаваха с чували и бягаха с препятствия. 

В ПГИ "Д-р Иван Богоров" експерти участваха в дискусия за "Опазване чистотата на атмосферния въздух". Осмокласниците показаха завидни знания за факторите, оказващи влияние върху атмосферния въздух и начините за подобряването му.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).