Радослав Бухчев поема Окръжната прокуратура в Добрич

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
13:12 / 03.06.2020
1403
Апелативният прокурор на Варна връчи акта за встъпване в длъжност на новия административен ръководител на Окръжната прокуратура в  Добрич, съобщиха от пресцентъра на институцията. 

Избраният с пълно единодушие от Висшия съдебен съвет административен ръководител на Окръжната прокуратура в Добрич Радослав Бухчев встъпи днес, 3 юни, в длъжност. Актът за встъпване в длъжност му бе връчен от апелативния прокурор на Варна Владимир Чавдаров пред целия колектив на Окръжната прокуратура в Добрич. Г-н Чавдаров пожела на новия окръжен прокурор на Добрич да управлява съобразно закона и справедливостта, както и здраве и успехи в първия му мандат като административен ръководител.

До момента Радослав Бухчев е бил прокурор в Окръжната прокуратура в Добрич, където постъпва през 2012 г. По време на близо 26-годишния юридически стаж новият окръжен прокурор на Добрич е бил е следовател, заместник-началник на отдел "Следствен“ в Добрич, юрисконсулт, адвокат.

Той бе избран от членовете на Висшия съдебен съвет измежду трима кандидати за длъжността.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна
Възпитаник на ТУ-Варна от Австралия посети вуза 35 години по-късн...
Студенти от МУ-Варна се представиха на важен международен форум
Внимание! "Синята зона" не работи в празничните дни във Варна, но...
Варна се обогати с нова икона
Тротинетки се движат опасно по пътното платно във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).