Район "Владиславово" става многоцветен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
15:13 / 22.06.2018
3417
Лятното зацветяване в район "Владиславова" стартира. Освен цветните разделителни ивици по основните булеварди, жителите и гостите ще се радват и на красотата на вертикалните цветарници със засадени сакъзчета. За първа година има нови градинки с цветя в II м.р. "Кайсиева градина“ и пред Читалище "П. Р. Славейков“. В момента тече подмяна на пролетните видове цветя с лятно цъфтящи (целозия, салвия, тагетес, сенецио,). Цветните масиви се дообогатяват и с многогодишни цветя по предварително направени схеми, като се разчупва стереотипа в аранжимента и комбинациите им.

"Стремежа ни е да направим район "Вл.Варненчик“ многоцветен, а деня Ви по-спокоен и усмихнат. Aмбициозна идея, но е в името на това да засилим пъстротата, свежестта и младостта на района ни.  Цветята - те са растенията, които винаги носят радост, естетическа наслада и недвусмислено ни напомнят за позитивното си въздействие в ежедневието ни. Нека да им се радваме, но и да ги опазим! Обединени можем повече, да го направим в името на квартала, в който живеем и за децата ни, които отглеждаме в него.
Още веднъж Ви пожелавам спокойно, слънчево и щастливо лято, уважаеми жители на Район "Вл.Варненчик“!", заяви районният кмет Николай Костадинов.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).