Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Разбра се чие е овъгленото тяло в "БМВ“-то край Варна
Автор: Пламена Николова 09:20 / 26.07.2017Коментари (0)1344
© Varna24.bg
Овъгленото тяло, което беше извадено от опожарено "БМВ" в близост до жп прелез във варненското село Синдел, е на 64-годишен мъж, научи БЛИЦ. 

Той е местен жител и е собственик на изгорелия автомобил. 

Както вече съобщихме вчера на телефон 112 е постъпил сигнал за горящ лек автомобил, близо до жп прелез в Синдел. Пристигналият на мястото екип открил изгорели лек автомобил "БМВ", с неразличим регистрационен номер, и тяло в купето. По случая е било образувано досъдебно производство и са били предприети процесуално-следствени действия за установяване на самоличността на загиналия, причините и обстоятелствата, довели до инцидента.

Разпознаване на трупа е било абсолютно невъзможно, защото е овъглен до неузнаваемост. Вчера през деня патоанатоми от болница "Света Анна" във Варна са извършили аутопсия. Установено е, че тялото е на мъж. Взета е ДНК проба от зъб, която категорично ще докаже самоличността. От полицията във Варна обясниха, че вече имат насоки за това кой е собственикът на автомобила, както и дали овъгленото тяло е неговото. 

"Към момента не може да се каже нищо категорично, защото предстои изготвянето на експертизи - пожаротехническа на автомобила и ДНК за установяване на самоличността на загиналия", обясни говорителят на МВР-Варна Ивана Милева. От свои източници обаче БЛИЦ научи, че резултатът от извършените процесуално-следствени действия недвусмислено сочи, че тялото е на 64-годишен мъж от Синдел, който е и собственик на автмобила. Те разкриха, че в случая не се касае за палеж. Водещата хипотеза на разследващите е самоубийство. 

Информатори разкриха, че мъжът е страдал от няколко тежки заболявания и по всяка вероятност това го е тласнало към крайната стъпка. От Районна прокуратура-Варна отказаха да коментират тази версия, но потвърдиха, че че самоличността на загиналия е установена. 

"Към момента е ясно, че намереното в изгорелия автомобил тяло е на неговия собственик. Няма данни за умишлен палеж. Предстоят още процесуално-следствени действия, които имат за цел да установят конкретните причини довели до инцидента", заяви говорителят на ВРП Вяра Алексиева.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: