Раздават безплатни съвети на бездетни двойки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:13 / 26.06.2015
850
Водещи специалисти от профилирани клиники в страната ще отговарят на въпроси и ще съветват двойки с репродуктивни проблеми на 10, 11 и 12 юли във Фестивалния и конгресен център. Записването за часове за безплатни консултации ще започне от днес на тел. 0888 321 349 - от понеделник до петък, в часовете от 10.00 до 14.00 часа.

"Искам бебе ... Защо се бави ?" е инициатива на общинския съветник Костадин Костадинов, насочена към хората с репродуктивни проблеми в подкрепа на раждаемостта. Преди няколко дни Костадинов сподели в ефира на Дарик, че познава много такива двойки.

"Самият аз имах такъв проблем с второто си дете, моментът е много труден, не знаеш към кого да се обърнеш, кои лекари са добри, какво следва, дали проблемът е в мъжа, или в жената. Този първи разговор е много важен. Надявам се, че ще начинанието ще е полезно. Защото, ако държавата или общината не си вършат работата, наше право и задължение е, без да се оплакваме и без да хленчим, да поемем техните функции. Просто българският народ няма повече време за губене. Това е едва първата стъпка на кампанията, която ще бъде последвана и от други събития в подкрепа на хората с репродуктивни проблеми", обясни той.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Това е Ицо Бозавия, който загина при инцидента с Кирил Петков и ж...
Кирил Петков след катастрофата: Возих се на задната седалка в кол...
ОДМВР-Варна: Неправилна маневра и отнето предимство са причините ...
Пиарът на "Промяната" качи страшна снимка от мелето край Аксаково...
Пренасочват движението в посока Варна заради катастрофата с кола ...
Варненската полиция пътува към мястото на катастрофата с Кирил Пе...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).