Разкриха подробности за тайната бяла вечеря във Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
09:25 / 03.07.2018
11186
Както Varna24.bg съобщи, тайна бяла вечеря, обвита в мистика, предстои да бъде организирана на 21 юли във Варна. 

Ето и подробности от организаторите:

Тайно място? Тайна среща. Вълнуващо! В петък 20.07.2018 г, ден преди събитието, всички регистрирани участници, ще получат през деня мейли (или смс съобщение за посочилите мобилен телефон) за място на среща с координатор, който ще отвежда група участници към мястото на събитието. Срещите за всички гости ще бъдат в интервала 18:00 ч до 18:30 ч. Забавната програма ще започне веднага след като всички гости са се настанили и подредили масите си. Събитието ще продължи до 23.00 ч. като всички ще запалим бенгалски огньове, раздадени от организаторите, а до 23.30 ч. се очаква всеки да прибере посудата и нещата след себе си.

Създаваме събитието заедно! Всички регистрирани членове, пристигайки на място, ще имат възможност да вземат от мястото на събитието заявените от тях маси и столове и ще ги подредят в дълги общи редици по посочена схема от координаторите на White Dinner.

Всички регистрирани членове с Премиум пакет и Стандартен пакет, получават място на маса и стол от White Dinner и организират настаняването си по групи/компании според регистрираните от тях участници. Те получават подарък избрана напитка според регистрацията си от нашите спонсори и партньори.

По масите, участниците са настанени в дълги редици от правоъгълни маси по компании според техите регистрации (в реда, в който са се регистрирали като групи). Участниците, които са се регистрали сами или са само 2-ма, седят редом с други участници.

Така създаваме едно събитие, в което споделяме маса и храната си, запознаваме се с други хора и се забавляваме заедно.

Оборудване под наем се предоставя от Организаторите по пакети Златен и Премимум. То ще бъде на мястото на събитието, в специален контролен пункт. Като участник в градския пикник "Вечеря в бяло“ ти сам разпъваш и подготвяш предоставеното ти от нас оборудване под наем по схема, заедно с координаторите на White Dinner при старта на събитието и си длъжен да го върнеш след приключване на събитието до 23.30 ч. същия ден, срещу протокол. 

Участниците сами носят порцеланова посуда, стъклени чаши, метални прибори, пепелници, ледарки и др. като може да ползват хладилни чанти, пикник кошници и колички, удобни раници и др.

Може да ползвате кутии за пренасяне, както и пласмасови изделия за многократна употреба, но една от основните цели на White Dinner е да направи EKO и изискано събитие и да прокламира опазването на околната среда и намаляване на вредните еднократни пластмасови изделия, които замърсяват много градската среда и природа.

Участниците предвиждат торбички/ чували за почистване след себе си и прибират донесената храна, прибори и посуда обратно със себе си в чанти и пикник кошници.

Желателно е посудата и чашите на масата да бъдат основно в бял цвят или прозрачни.

Покривка си осигурява всеки участник/ компания от няколко участници сам за масата. Харесваме дантелите, на събитието от миналата година имаше уникални бабини дантели и кошници - страхотен повод да разровим из дома .

Каква храна да вземете? Каквото прецените подходящо за един пикник! От мъфини и сандвичи, пайове и кексове, до цели кулинарни шедьоври с терини, морски дарове, тарама, сирена и колбаси, плодове и зеленчуци. На първото издание на White Dinner в България имаше от всичко. 

Да създаваме красота около нас, да се наслаждаваме и да споделяме една маса и една емоция с познати и непознати, това е вълнуващо! Още по-вълнуващо е ако усилията ни бъдат наградени, а вашите ще бъдат, защото …ще имаме конкурс за найстилна маса, което само по себе си включва и външен вид като облекло и стил на участниците, добре аранжирана маса и вкусния ястия. Трите най-добри компании и маси, ще имат възможността да спечелят награди от White Dinner и партньори.

Заповядайте с децата си! Tова е едно събитие за всички и една голяма възнможност за семейните, да се забавляват на лятно парти на открито с децата си заедно, с танци в лятна вечер.

За деца над 7 г. се прави стандартна регистрация и на името се посочва «дете», в случай че искате седящи места и за тях. Ние със сигурност, ще вземем нашите.

За съжаление, прогнозата за времето е нещо, на което не можем да влияем. Винаги може да има резервни варианти, но при събитие на открито възможностите са ограничени, монтирането на шатри не спасява пололжението и е много над бюджета на събитието, а ако трябва да влезнем посред лято в зала се обезсмисля емоцията, нали? Риска е взаимен за вас една малка такса за събитието и дългоочаквана емоция, която дъжда може да провали, а за нас е месеци труд и средства. Затова в световен план, тази концепция като събитие не се отменя и в дъжд или пек се провежда.

Припомняме, че облеклото и аксесоарите Ви трябва да бъдат единствено и изцяло в бял цвят. Изключение се допуска за мъжкото облекло, конкретно за цвета на панталоните (много бледо сиво, бледо синьо или бежаво – почти бели) или обувките. Обувките също трябва да са в бял цвят, при липса на бели обувки е допустимо изключение в същите цветови нюанси (бледо сиво, бледо синьо и бледо бежаво).

Ако трябва да сме честни, бял фон, с райета и фигурални рисунки не е спазване на дрескода в бяло, освен ако ….не са изключително незабележими. 

Това е едно събитие, на което можем да покажем отношение към стила, да сезабавляваме, дори само планирайки и обсъждайки с приятели какво ще облечем, какво ще донесем, какви аксесаори ще си вземем, повод да си купим нови обувки и да се почувстваме стилни, свежи и различни.

На първото издание на White Dinner в София имаше няколко бебета (в бяло), чисто бял лабрадор, а на малкия красавец, доведен от прекрасната си стопанка, му прощаваме черните петна и го искаме отново на събитието :)

Регистрирането за участие става чрез сайта на събитието (whitedinner.bg).

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).