Разкриват нови форми на обучение в читалище "Христо Ботев 1928" във Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
13:29 / 24.09.2020
3874
Нови форми на обучение, насочени към различни възрастови групи и обхващащи различни сфери на изкуството, ще бъдат разкрити през творческата 2020/2021 година в Народно читалище "Христо Ботев 1928" във Варна.

До момента в културното средище занимания провеждат Фолклорен ансамбъл "Варна" с главен художествен ръководител Юлиян Станев, Групата за народни хора "Бъклица" с ръководител Таня Крумова, Певческата фолклорна група "Надежда" с ръководител Стоянка Дойчева, Клуба по спортни танци "Варна" , ръководен от Герман Тепавичаров, Балет "Step one", ръководен от Полина Добрева, Музикалната школа по пиано и Музикалното ателие за детски музикални игри за най – малките.

Сред новите форми се открояват Кинокурс, който ще учи на поведение пред камера, работа с текст и партньор, умения за презентация, Курсът за възрастни "Да рисуваме с чаша вино", Школата по изобразително изкуство за деца от  5 до 13 години, Курс за обучение по пеене в различните стилове: поп, рок, джаз и госпъл, естрада и съвременни стилове.

За повече информация и уточняващи запитвания можете да се обръщате на телефон 0898 231201 към секретаря на Народно читалище "Христо Ботев 1928" – Варна Франциска Йорданова .

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна е на трето място в страната по започнато строителство на но...
Защо бул. "Княз Борис I" във Варна е княз и кой е втория?
Варна ще улесни миряните за Великденската нощ
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Уникална къща във Варна, построена през 1894 г., е сред най-отлич...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).