Разширяват общинския паркинг в квартал "Младост“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:29 / 15.03.2018
1732
Общинският паркинг в квартал "Младост“ във Варна ще бъде разширен. Съветниците от постоянната  комисия по собственост и стопанство дадоха съгласието си съседен общински имот с площ 1 800 кв. м да бъде предоставен за безвъзмездно управление на предприятието "Общински паркинги и синя зона“.

В момента паркингът на бул. "Сливница“ 147 разполага със 70 места. Всички те са наети от абонати, като има още желаещи да оставят автомобилите си на паркинга, но неговият капацитет е изцяло запълнен. Според директора на общинското предприятие Младен Иванов паркоместата могат да бъдат увеличени поне с 50.  

Членовете на комисията решиха още един общински терен да бъде предоставен на предприятието, отговарящо за експлоатацията и поддръжката на паркингите и зоните за платено паркиране на територията на община Варна. Имотът с площ от 2 450 кв. м се намира в Южната промишлена зона и ще бъде използван за репатриране на неправилно паркирани моторни превозни средства.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).