Ректорът на МУ-Варна: Честит празник – Ден на родилната помощ!

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
08:44 / 21.01.2021
1304
Бивши и настоящи студенти от
МУ "Проф.д-р Параскев Стоянов":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Ректорът на МУ-Варна, проф. д-р Валентин Игнатов, д.м., отправи своя поздрав чрез Varna24.bg по повод Деня на родилната помощ. 

Уважаеми акушер-гинеколози и акушерки,

За мен е удоволствие да ви поздравя с днешния празник –Ден на родилната помощ, наричан още Бабинден. В този празничен януарски ден изказвам благодарност и признание за високия професионализъм  и неуморния труд на акушер-гинеколозите и акушерките.

Вашата работа се превръща в ярък спомен, изпълнен с искрена благодарност и дълбоко уважение в съзнанието на хиляди родители. Вашето призвание изисква не само висок професионализъм, но и съпричастност, сила, умение да вдъхваш вяра и надежда. Благодарение на всички вас професията на специалистите по "Акушерство и гинекология“ се е превърнала в символ на позитивизъм, всеотдайност и благородство. Днешният празник носи щастието от детския плач и надежда, светлина и вяра в бъдещето.

Пожелавам на всички вас здраве, висок дух и енергия. Запазете благородството на най-чистия момент в човешкия живот, съхранете в душите си милосърдието, упоритостта и вярата, че всеки ден с ваша помощ се ражда доброто! Продължавайте със същата всеотдайност и старание да упражнявате своята високохуманна професия и да помагате на най-голямото чудо да се случва – появата на нов живот!

Нека дните ни бъдат озарени от повече детски усмивки!

Бъдете здрави!

Честит празник!


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).