Ректорът на МУ- Варна с поздрав към своите колеги по повод професионалния им празник

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:03 / 19.10.2022
1773
Бивши и настоящи студенти от
МУ "Проф.д-р Параскев Стоянов":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Проф. д-р Валентин Игнатов, д.м., ректор на Медицинския университет във Варна, отправи поздрав към своите колеги по повод Деня на българския лекар и професионален празник на медиците. 

Уважаеми колеги,

За мен е чест и удоволствие да ви поздравя от свое име и от името на академичната общност на Медицински университет "Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна по повод 19-и октомври – Деня на българския лекар и покровителя на медиците в България свети Иван Рилски!

С уважение отправям към вас най-добрите си пожелания и ви поздравявам за усилията и професионализма, с които отстоявате принципите на нашата благородна професия, водейки ежедневни битки за победата на здравето над болестта. Използвам случая да изразя високата си оценка на постигнатото от вас и стремежа ви да давате най-доброто от себе си. Уверен съм, че въпреки предизвикателствата, пред които се изправяте всеки ден, вие ще се справите с професионализъм и увереност в собствените си сили.

Скъпи колеги, желая ви увереност и смелост в ежедневното ви обучение и работа, мъдрост в решенията, далновидност, точност и обективност в мнението ви като лекари. Продължавайте да следвате все така всеотдайно своя професионален път, чиято основна цел е грижата за здравето и живота на пациентите! Бъдете милосърдни, отдадени и ценени.

Нека Св. Иван Рилски Чудотворец да ви закриля и пази, защото в тези трудни времена вие се борите за всеки пациент, давайки най-доброто от себе си! Благодаря ви за неуморната енергия, която влагате за авторитета и просперитета на нашата работа. Пожелавам ви да имате сили и вяра, с които да посрещате предизвикателствата на всеки нов ден.

Честит празник!

Проф. д-р Валентин Игнатов, д.м.

Ректор на Медицински университет

"Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).