Ремонт кипи в IV-и микрорайон във "Владиславово"

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
16:30 / 05.12.2018
4721
Ремонт започна официално от днес в IV-и микрорайон във "Владиславово", съобщи за Varna24.bg Тихомир Тимов, началник отдел "Общинска инфраструктура" в Община Варна. 

Там ще се подменя подземна инфраструктура, ще се преасфалтират малките улици в междублоковите пространства, ще се правят нови тротоари. Ремонта е със срок от 8 месеца, уточни общинския експерт. Предстои да започне работа и по ул. "Янко Мустаков", която е като околовръстно за квартала.

Кметът на района Николай Костадинов допълни за Varna24.bg, че на практика ремонтите са започнали още през есента и сега продължават. Той коментира, че целият проект е на стойност 11 млн.лв., като предстои изграждането на още много детски и спортни площадки в този район, паркоместа и зони за отдих. Ще бъде оформен и малък парк с алеи за разходки и атракции в тази част на района, допълни Николай Костадинов.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).