Ремонтират басейни във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:25 / 19.09.2015
1723
Ремонт на два басейна, които са в незадоволително състояние, ще бъде извършен със съвместните усилия на Община Варна, ВВМУ "Н. Вапцаров" и Щаба на ВМС. След реновирането базите ще бъдат достъпни и за спортните клубове. В Аспарухово пък работим по реализиране на идеята за изграждане на покрит басейн - отреден е терен, в момента върви проектиране.

Това обяви кметът на Варна Иван Портних, който заедно с министъра на младежта и спорта Красен Кралев приветства участниците в синхронното плуване и турнира по плуване за деца "Сбогом лято" в ПК "Приморски", като част от инициативата "Европейска седмица на спорта".

"Варна е един от градовете, в които "Европейската седмица на спорта" минава много активно! Като инициатива тя е създадена от Европейската комисия, с цел да рекламира здравословния начин на живот, затова благодаря на всички участници, на родителите, които са довели своите деца в спортните бази, на треньорите, на спортните клубове. С Община Варна продължаваме да работим все така активно за създаване на още по-добри условия за спорт", каза министър Кралев.

"Благодаря за доброто сътрудничество с Министерството на младежта и спорта и лично на г-н Кралев, с когото имаме амбиция да осигурим повече и по-добри бази за спортуване във Варна. Благодаря и на всички, които активно се включиха в събитията, организирани от дирекция "Спорт" по повод "Европейската седмица на спорта", каза кметът Иван Портних. На проявата присъстваха областният управител Стоян Пасев, представителя на министерството за региона - Кристиян Димитров, директорът на дирекция "Спорт" Николай Костадинов, много деца, треньори, родители.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Отличиха варненска директорка с наградата "Св. Иван Рилски"
Чудесна новина за варненци: Един от най-значимите културно-истори...
Кметът на Варна Благомир Коцев обяви супер новина във Фейсбук, св...
Колона коли блокира Крайбрежната алея! Каква е причината?
Поредната вандалщина във Варна. Ако ние не пазим, няма кой да ни ...
Възмутен варненец: Камионите постоянно си минават, но това никой ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).