Ремонтират основно три булеварда във Варна с 5,5 млн. лв.

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:45 / 26.01.2017
2106
Община Варна обяви обществена поръчка за основен ремонт на три булеварда, чиято реконструкция е в рамките на втората фаза на проекта за интегриран градски транспорт, съобщава Дарик.

Цялостно обновени ще бъдат бул. "Приморски" в отсечката между ул. "Ст. Стамболов" и бул. "Цар Освободител" заедно с прилежащия автоподлез, бул. "Цар Освободител" в участъка от бул. "Приморски" до бул. "Княз Борис I", както и бул. "Първи май" в квартал "Аспарухово".

Строителните дейности предвиждат преасфалтиране, изграждане на нови тротоари и бордюри, монтиране на стълбове за улично осветление и реконструкция на ВиК инфраструктурата.

Общата прогнозна стойност на обществената поръчка е 5,45 млн. лв. без ДДС. Най-скъп се очаква да излезе ремонтът на бул. "Първи май" - до 3,8 млн. лв. За бул. "Приморски" са предвидени до 711 хил. лв., а за бул. "Цар Освободител" - до 920 хил. лв.

Крайният срок за подаване на документи за участие в конкурса е 23 февруари, а победителят ще трябва да завърши обектите за срок между 8 и 9 месеца.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).