Ремонтират пешеходни и автоподлези във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
16:28 / 20.09.2018
3543
Ремонтни дейности се извършват на пешеходни и на автоподлези във Варна, съобщиха от дирекция "Инженерна инфраструктура и благоустрояване“. По бул. "Левски" се работи по конструкциите на съоръженията в участъка от бул. "Осми Приморски полк“ до ул. "Подвис“ и на бул. "Осми Приморски полк“ - от бул. "Васил Левски“ до бул. "Христо Смирненски“. Това са пешеходните подлези до базар "Левски“, при спирка "Дубровник“, при ул. "Мир“, както и авто- и пешеходният подлез по продължението на ул. "Царевец“ и на ул."Подвис“. Ремонтните дейности ще обхванат още автоподлеза на бул. "Осми Приморски полк" при ул. "Христо Смирненски", пешеходен подлез до бл. 28 в ж.к. "Чайка“ и при спирка "Спортист“. На тези съоръжения се извършва подмяна на хидроизолация, облицовка, осветление. В пет от тях ремонтните дейности вече са започнали, предстоят и в останалите, обобщават от дирекция "Инженерна инфраструктура и благоустрояване“.

Към момента текат ремонтни дейности на съоръжението на сп. "Явор“, където се ремонтират стълбите и подходите към автобусните спирки от страната на кв. "Чайка“.

С цел осигуряване на достъпна среда ремонти бяха направени на подлезите - сп. "Автогара“, сп. "Борсата“, подлеза до ул. "Йордан Йовков“. Поправени са разбитите стъпала, разрушените рампи за детски колички и са подменени липсващите решетки на отводнителните канали, пребоядисани са тавани и стени. Ремонт предстои на осветлението на съоръженията до автогаратата, на сп "Борсата“, сп. "Патриарх Евтимий“, сп. "Македонски дом“, сп. "Осми декември“, на подлеза пред Ботаническа градина, сп. "Изгрев“ и сп. "Родина“.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).