Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Ремонтират през лятото 12 училища във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 11:21 / 20.06.2018Коментари (0)1516
©
Строително-ремонтни дейности през лятото ще бъдат извършени в 12 училища във Варна. По информация на директорите до 30 юни трябва да приключат процедурите по избор на изпълнител и да бъдат сключени съответните договори, след което ще започне работа по обектите.

В ОУ "Ангел Кънчев“ са планирани подмяна на дограма, ремонт на санитарни възли, подмяна на подови настилки; в ОУ "Христо Ботев“ – доставка и монтаж на нови котли; в ОУ "Антон Страшимиров“ – боядисване; в ОУ "Панайот Волов“ – текущ ремонт на сградата и подпокривното пространство, доставка и монтаж на климатична система; в ОУ "Отец Паисий“ – изграждане на евакуационно и аварийно осветление; в ОУ "Цар Симеон I“ – ремонт на котел; в ОУ "Св.Патриарх Евтимий“ – частична подмяна на дограма, текущ ремонт на актова зала и класна стая; в ОУ "Васил Априлов“ – подмяна на гредоредния под на първия етаж със стоманобетонна конструкция, текущ ремонт на елементи на отоплителната система, пребоядисване и освежаване на стени; в СУ "Климент Охридски“ – изграждане на топлоизолация на фасада, боядисване на класни стаи и коридори, циклене на паркети в класните стаи; в СУХНИ "Константин Преславски“ – изграждане на противопожарна система; в III ПМГ "Академик Методий Попов“ – циклене на подова настилка във физкултурен салон, оборудване и обзавеждане на лаборатория по физика, изграждане на втори етап от пожароизвестителна система; в IV ЕГ "Фредерик Жолио Кюри“ – подмяна на дограма, частичен ремонт на санитарни помещения, частичен ремонт на класни стаи, подмяна на тръби част от парната инсталация, подмяна на стари електрически табла.

Ремонтни дейности ще бъдат извършени и в студентско общежитие "Михаил Колони“ – подмяна на дограма, и в НАОП "Николай Коперник“ – ремонт на фасадата на сградата. Общата стойност на планираните към момента ремонти е 285 000 лв от бюджетите на учебните заведения и 82 600 лв. - капиталови разходи от бюджета на дирекция "Образование и младежки дейности". Продължават и строително-монтажните дейности в училищата, които се извършват с европейски средства по ОП“Региони в растеж“.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Наводнения 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: