Ричард Клайдерман с послание към варненци за Деня на музиката

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:38 / 01.10.2015
746
Ричард Клайдерман, пианистът, станал символ на новия романтизъм, който ще пристигне във Варна за голям концерт на 5 декември, изпрати свое послание към варненци по повод Световния ден на музиката 1 октомври.

С поглед към кризите и конфликтите в нашето съвремие големият музикант предава на българската публика своята вяра в музиката като неизменна хуманна ценност:

"Със сигурност нашето време е белязано от много кризи, от много напрежение..., твърде много хора мигрират от една държава в друга ... Ето защо има необходимост, има дълбока потребност от такава музика - музика на любовта и на мира, като тази, която аз изпълнявам.

Хората винаги са в търсене на любовта и любовта ще остане завинаги... Затова съм убеден, че милиони хора по света са щастливи да слушат музика като моята.

Аз съм гостувал два пъти във Варна и на всеки от концертите ми във Вашия град между публиката и мен имаше много силна връзка, нас ни вълнуваха едни и същи емоции. Ето защо искам варненската публика да е сигурна, че за мен ще бъде удоволствие да се върна отново във Вашия град!"

Организаторите на концерта също правят жест към многобройните почитатели на Клайдерман. Само в Деня на музиката всички билети за големия концерт във Варна се продават с 10 лв. отстъпка.

 

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Във Варна строителният бранш се срещна с кандидати за депутати на...
Корабът, който блъсна друг плавателен съд край Румъния, пристигна...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).