Родители от "Виница" притеснени, връщат децата им от детска градина

Автор: Пламена Николова
Коментари (6)
12:33 / 19.05.2017
6666
Общинският съветник Христо Боев сподели по време на днешното заседание на Общинският съвет в града, че родители от "Виница" са притеснени, че скоро няма да има къде децата им да ходят на детска градина, предаде репортер на Varna24.bg

"С наше решение беше придобита собствеността на Дома за медико-социални грижи в квартал "Виница". Беше решено там да бъдат настанени деца от градински и яслени групи от детска градина "Иглика", която се руши и е опасна.

Родители на деца обаче се обърнаха към мен притеснени, след като директорката на детското заведение заявила, че децата от две трети групи ще могат да останат в дома само до месец май тази година. Тези деца сега били в стаите на новия корпус на сградата на дома. Казали на родителите, че децата им трябва да кандидатстват на общо основание в други детски заведения в града. Най-близкото такава е в "Чайка" на 5 километра", сподели Христо Боев.

Председателят на Общинският съвет Тодор Балабанов го успокои, че по време на днешното заседание предстои този проблем да бъде решен. 


Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Варна:
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).