Родители се жалват от опасна детска площадка в "Чайка"

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
10:44 / 10.09.2019
1517
Родители изпратиха сигнал до Varna24.bg за опасна детска площадка във варненския квартал "Чайка". 

Живеещите в блоковете с номера 9 и 10 в квартала се жалват, че често възникват неприятни инциденти с малчуганите заради остарелите съоръжение на площадката в близост до стадион "Черно море" и зала "Владислав".

"Детската площадка не може да попадне в нито един от стандартите за безопасност. Стърчат ламарини. Деца се нараняват на тях. Люлките са счупени. Едното съоръжение е с огънати железа. Но върхът е пързалката. Болтовете й са изкривени. Пясъчникът е плачевен. Бетоновите му оградки на много места липсват. Там деца са пукнали главите си. Районът не се поддържа. Кучешки фекалии има на много места.

Картинката е ужасяваща. В голям район, като нашия, това е единствената детска площадка. Поправиха много други, но не и нашата. Надяваме се да бъдат взети спешно мерки и нашите деца да имат добри условия за игра, а техните родители място за отдих и спокойствие", споделиха живеещите в района.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).