Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Рогът на изобилието се излива във варненския фест "Есен в мола“
Автор: Пламена Николова 10:48 / 01.10.2020Коментари (0)1859
©
Рогът на изобилието се излива през октомври в Grand Mall с Фестивала "Есен в мола“ – изложение за храна, вино и бира. Всички заведения за хранене се включват в есенното пиршество на сетивата. Партньори на най-големия търговски център в амбициозния проект са "BulMag“ и "Hеineken".

Идеята на Есенния фестивал споделя собственикът на Grand Mall Офер Миретцки: "С нашия празник на есенното изобилие ние искаме в тази трудна година да повдигнем духа на варненци и гостите на града, като им покажем плодородието на българската земя. Каним ги да споделят радостта от реколтата, да се насладят на даровете на есента със сърце, отворено за красотата, която излъчват кътовете за снимки. Ние предлагаме на всички посетители на търговския център да се потопят в атмосферата на златната есен и да опитат вкусовете на най-пресните продукти. Искаме да създадем топло настроение, да докоснем душите на нашите многобройни приятели с хубаво вино, хубава бира и вкусна храна. Нека споделим есенната сладост на живота!“

Плодовете на българската природа са завладели целия втори етаж в грандиозно преобразяване. 10 488 ябълки, 1009 тикви, 600 глави лук, 200 зелки, 100 кочана царевица, по 100 дюли, глави цвекло и ряпа, моркови, райска ябълка и зимни круши, десетки нарове и глави карфиол влизат в композициите, сътворени от майсторската ръка на флориста Луиза Георгиева от градински център "Мимоза“. Включва се и дизайнерът Петър Велинов, а конструкциите подготвят професионалистите от "Алфа мебел“. Автентични бали сено и цели пчелни кошери от пчелин "Шерба“ са донесени направо от полето. А до тях са пейките, които вече изкушават за страхотни селфита сред фон от бъчви, класове, слънчогледи и плодове.

В есенния парад на изобилието в Grand Mall се представят с най-доброто от своята продукция бутиковите и
©
зби "Сала“, "Варна“, "Белоградец“, "Старо Оряхово“, "Лозето“. Специални щандове на ет. 2 отварят и супермаркет "BulMag“, млечни и месни продукти "Добротица“ и фермата за еко месни продукти "Шопар, бик и щука“.

Есенни менюта изкушават в ресторантите и заведенията за хранене в търговския център. Всеки ден има дегустации на вино, сирена и месни деликатеси. Сезонните менюта идват с бонус – всеки, който ги закупи, може да получи безплатна бира "Hеineken" в щастливите часове от 12:00 до 13:00 и от 18:00 до 19:00.

Стартират и "Игрите на есента“ с над 120 награди от участници и производители, а големите печалби са 2 екскурзии в чужбина, осигурени от Grand Mall.

Още вкусни подробности за "Есен в мола“ открийте на сайта www.grandmall-varna.com и във Фейсбук страницата www.facebook.com/GrandMallVarna/. Харесайте страницата, за да научавате първи за новите кампании и промоции.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: