Рокади в пристанище Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:04 / 22.02.2017
1913
Бившият депутат от НДСВ в 39-ото Народно събрание Стефан Минков е новият председател на Съвета на директорите на "Пристанище Варна" ЕАД. Избран е на заседание на борда във вторник, но решението е на служебния транспортен министър Христо Алексиев в качеството му на принципал на държавното предприятие .

Досегашният председател Димитър Атанасов, бивш депутат от ГЕРБ, става зам.-председател, изпълнителен директор на пристанището остава Петър Сеферов. "Пристанище Варна " завърши финансовата 2016 г. с рекордна печалба от 13.5 млн. почти двойно по-голяма спрямо предходната година.

Стефан Минков тази година ще навърши 70 години. Възпитаник е на Висшето военноморско училище "Н.Й.Вапцаров" със специалност корабоводене, бил е директор на пристанище "Леспорт", работил е в БМФ, сега в частния морски бизнес. Членувал е в управителния съвет на Държавното предприятие "Пристанищна инфраструктура", докато го ръководеше Петър Сеферов.

Източник: Труд


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Пожар в апартамент във Варна! Причината наистина е изненадваща
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).