Рокадите в канцеларията на съвета продължават

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:26 / 06.11.2010
981
До месец се очаква да бъде окончателно окомплектован съставът на канцеларията на Общинския съвет, след като началничката й Людмила Илиева напусна поста доброзорно през октомври. В момента нейната длъжност се заема от друга дългогодишна служителка на местния парламент - Катя Граматикова.

След рокадата свободен остава поста началник сектор. Изборът на изпълнител за тази длъжност ще стане чрез конкурс, съобщи председателят на Общинския съвет Николай Апостолов и добави, че едномесечният срок е необходим за процедурата по закон. Много е вероятно досегашната служителка да се предвижи едно ниво нагоре в йерархията, твърдят отлично информирани източници.

По думите на Апостолов обаче конкурсът е напълно отворен и може да бъде избран и друг кандидат. Запознати с кухнята на Общинския съвет обаче са уверени, че това е малко вероятно, защото сегашните служителки се ползват с протекции от съветниците.

Източник: в. "Народно дело"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Във Варна строителният бранш се срещна с кандидати за депутати на...
Корабът, който блъсна друг плавателен съд край Румъния, пристигна...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).