Ryanair стартира полети на ниски цени от Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:31 / 07.02.2017
31942
Ryanair обяви днес своите първи полети от Варна с новата линия до Брюксел, която ще оперира два пъти седмично. Полетите започват от октомври, което ще осигури 35 000 пътници годишно на летище Варна, третата дестинация на Ryanair в България.

От октомври, редовната линия на Ryanair във Варна ще осигури:

• 1 нова дестинация до Брюксел Шарлероа
• Полети два пъти седмично
• 35 000 пътници на година

Ryanair чества своя нов маршрут от България чрез пускане в продажба на билети в мрежата си от полети в Европа на цени, започващи от 9.99 евро за пътуване през февруари и март, които могат да бъдат резервирани до полунощ в петък (10 февруари).

Денис Барабас, Мениджър "Маркетинг и продажби" в Ryanair, сподели:

"Ryanair има удоволствието да съобщи, че ниските цени пристигнаха във Варна, нашето трето летище в България, с новия маршрут до Брюксел два пъти седмично, започващ през октомври, което ще осигури повече от 35 000 пътници годишно на летище Варна. Нашата линия до Брюксел ще бъде идеална възможност както за семейни пътувания, така и за отдих, а билетите скоро ще бъдат в продажба.

Клиентите на Ryanair могат да очакват още по-ниски цени на билетите, ако направят предварителна резервация за зимата на 2017 г., така че никога не е имало по-добро време за резервация на нискотарифен полет на Ryanair. Ние призоваваме всички клиенти, които желаят да резервират своите зимни ваканции за 2017 г. да го направят сега на интернет страницата на Ryanair.com.

За да отпразнуваме новия маршрут от Варна, ние пускаме в продажба места от само 9.99 евро за пътуване през февруари и март в нашата мрежа в Европа, които могат да бъдат резервирани до полунощ в петък (10 февруари). Тъй като тези невероятно ниски цени ще бъдат разграбени бързо, клиентите трябва да се регистрират в www.ryanair.com, за да не ги изпуснат."


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).