Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Само във Varna24.bg: Кондукторката от катастрофиралия автобус с потресаващ разказ за преживения ужас
Автор: Пламена Николова 15:05 / 10.04.2019Коментари (0)14647
© Varna24.bg
Когато автобусът се заби в стената на къщата, мислех че това е последният миг от живота ми. Благодаря на Господ, че сме живи. Това сподели единствено за Varma24.bg кондукторката, пътувала по линия №7 в злощастния ден на тежката катастрофа. След ужасния инцидент Виолета Гочева е настанена в отделението по микрохирургия към МБАЛ "Св. Анна“, където все още е под лекарско наблюдение. Травмите й са сериозни, тя е със сътресение на мозъка, замайване и гадене,  с пукната кост на челюстта под лявото око и натъртвания по цялото тяло.

Кондукторката е категорична, че шофьорът на автобуса няма никаква вина и е един от най-добрите нови кадри във фирмата. Ето какво още сподели Вили за ужасът, преживян при инцидента:

"Започнахме работа рано сутринта съвсем нормално, шофьорът си закуси, много добре протече смяната и в края й на светофара на Дом "Младост“, аз бях седнала на първото място до вратата, видях един колега, който чакаше на светофара да пресече. Помахах му с ръка и реших да взема контролния лист да приключа, защото след около 5 минути трябваше да стигнем до крайната спирка на Елпром. Станах, тръгнах към шофьора и се навеждам към папката с пътния и контролния лист. В мига, в който си изправям главата виждам, че автобусът отива към една стена. Нищо не можех да направя. Само си помислих, че това е последния миг от живота ми и се вцепених. Имаше някакво лашкане, аз изхвърчах и паднах между първата седалка и шофьора. Забих си главата, очилата ми се счупиха. Лашкането продължи, няколко пъти се удряхме насам-натам, хората започнаха да пищят. Имаше около 15-ина пътници в автобуса, всички бяха седнали. Хората започнаха да викат: "Да счупим прозорците!“. Започнахме да търсим чукче, едно момиче се опитваше с токче да счупи стъклото... В този момент се спусна към нас колегата, който видяхме на светофара и добре, че беше той и други хора, които успяха да счупят стъклата на автобуса, за да излезем. Вратите бяха блокирали. Държаха със сила отворени вратите, за да излязат хората. Всички се страхувахме, че може да гръмне автобусът. Ударът беше много силен. Бързо дойдоха пожарникарите. Помогнаха на шофьора, той беше заклещен много лошо, като го видях и се изплаших още повече. Той беше в съзнание. Когато излязохме навън дойдоха линейките, тогава видях, че има и коли ударени. От мен течеше кръв. Видях жена с детенце зад мен, тя е успяла да го предпази, като го е прегърнала. В шокова зала като отидохме вече успях да видя останалите хора, които са пострадали. Там отидох при шофьора, докоснах го и попитах: “Миро, какво стана миличък?“, а той отговори само: “Ами причерня ми“. Искам да ви кажа, че този шофьор беше перфектен, без грешка. Много добре кара момчето и други колежки го казват. Няма никаква вина за това, което се случи. Това е човещина, на всеки може да се случи. Не трябва да бъде обвиняван. До момента не съм имала такива инциденти, но няма да се страхувам да се върна на работа, защото нашите шофьори са много добри и опитни“, коментира Виолета.

Кондукторката е възмутена от изнесена информация в местен сайт, в който се злоупотребява с името й и се дават изявления, които тя не е правила.

"До момента не съм давала интервю абсолютно на никой, с никой не съм говорила. След катастрофата ми се обади единствено директорът, г-н Златев и началник отдел "Експлоатация“, които ме попитаха как съм, какво се е случило. Пред тях заявих само това, че на шофьора му е причерняло. Не бих искала да злоупотребяват с името ми“.

Какво още сподели Виолета Гочева вижте във видеото!




Още по темата: общо новини по темата: 7
15.04.2019 »
09.04.2019 »
08.04.2019 »
08.04.2019 »
07.04.2019 »
07.04.2019 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
Бум на коклюш в България
България в еврозоната
Смъртни случаи в България заради фентанил
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (392) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1608) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: