Само за три месеца четвърта нискотарифна авиокомпания пуска евтини полети до и от Варна!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
08:46 / 07.03.2017
5725
"Варна става все по-атрактивна като дестинация!", заяви в социалната мрежа кметът на Варна Иван Портних. Ето какво сподели той във Фейсбук: 

"Само за три месеца четвърта нискотарифна авиокомпания пуска евтини полети до и от Варна! От юли Norwegian Air открива линия до Хелзинки. Пак от юли Wizz Air пуска полети до Дортмунд, Мюнхен, Айндховен, Милано, Тел Авив и Ларнака. Компанията увеличава и честотата на полетите си Варна - Лондон от 7 на 10 седмично. 

Друга нискотарифна авиокомпания - ЕasyJet, започва сезонни полети от Варна до Лондон и Берлин. През октомври пък Ryanair пуска два пъти седмично полети Брюксел - Варна. Успоредно с това "България Ер" увеличава редовните си полети между Москва и Варна. Целогодишно евтини полети - повече туристи - повече приходи в града ни и по-високи доходи! Каква по-добра оценка за дестинация Варна!?"

Варненка обаче е коментирала новината по следния начин: "Подобни новини за Варна са превъзходни! Но лично мен ме мъчат въпроси, как увеличеният туристически поток помага за по-добрият живот на обикновения гражданин? Създава се повече боклук, повече прах, трафик, дискомфорт от пренаселеност по плажове и заведения и още много и много. Реално пари за нашите належащи нужди няма! Говоря на кметството Приморски, и улицата над околовръстният "Евлоги Георгиев", запознат сте...мрак и кал! Запознати са всички и никой нищо не прави да асфалтира и освети. Само напомням, че данъците са много по-високи от тези във Възраждане и Владиславово... а условията по зле и от селата! Улицата е на 3,2 км от Общината и Катедралата! Децата ни не могат да ходят сутрин и се връщат вечер самостоятелно от училище, сигурна съм че не знаете какво е да трябва да си вечно на разположение да придружаваш дете!

Уверявам Ви г-н Портних вече е нетърпимо!"

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).