Секс в морето прати 13-годишна в болница

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
10:27 / 27.07.2010
30151
13-годишно девойче е откарано с линейка в АГ болница във Варна след секс в морето. Драматичната случка се разиграла на ІІІ буна преди седмица. Малолетното девойче с крехка физика според запознати е било на градския плаж с майка си. Каква драма се е разиграла в морето, органите на реда разследват, но около 17, 13 часа на буните била извикана линейка на Центъра за спешна и неотложна помощ. В протоколите на медицинския екип е отбелязано, че детето е станало жертва на "травматична дефлорация в морето, последвана от обилно кървене от гениталиите". Бърза помощ е откарала пострадалото момиче в АГ, където тийнейджърката е била приета и прегледана.

Сексаферата била предшествана от невинно посещение на плажа, обясниха от Областната дирекция на МВР във Варна. Компания от четирима тийнейджъри - 2 момичета и 2 момчета, отишла да се позабавлява на пясъка. Младежите първо се попекли на слънцето, след което решили да се изкъпят в морето. Там започнали да играят и волейбол. Според полицията по едно време на 13-годишното момиче му доскучало и дръпнало на страна 15-годишния младеж, с когото се ухажвали от известно време. Стигнало се и дотам, че двамата опитали да задълбочат връзката си в интимен план. Последвал нескопосан опит за секс. След като нещата не се получили, така както ги очаквали, неуспешните секспартньори излезли на брега. Младежът забелязал течащата кръв по краката на момичето. Изплашен, той веднага звъннал на Бърза помощ, за да прибере не по-малко шокираната му изгора. След като разведените родители на девойката разбрали, положението станало напечено. Разгневеният баща моментално подал жалба, че дъщеря му е насилвана, обясниха още от полицията. "Случаят е докладван във Варненска районна прокуратура, която работи по него. За момента не може да се каже дали се касае за изнасилване. След като бъдат изготвени съответните експертизи, обвинението ще се произнесе", обясни окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров. Прокуратурата е разпоредила на всички от компанията да напишат обяснения за случилото се.

Източник: в. "Позвънете новини"


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна
Внимание! "Синята зона" не работи в празничните дни във Варна, но...
Варна се обогати с нова икона
Тротинетки се движат опасно по пътното платно във Варна
Коцев: Варна е люлка на знанието, устрема и успеха. Децата ще нос...
Във Варна: Българските ученици завоюваха 8 медала на Балканската ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).