Семейство с три дечица от Варна остана без покрив след огнена драма, нека помогнем!

Автор: Пламена Николова
Коментари (4)
09:13 / 05.04.2022
34514
Семейство с три дечица остана без покрив и покъщнина, след като пожар е изпепелил дома им край Варна, научи Varna24.bg от споделен коментар на тяхна приятелка във фейсбук. Публикуваме споделеното от Мименци Ангелова без редакторска намеса:

"Здравейте, скъпи приятели и познати! Обръщам се с огромна молба към вас, да помогнем на това семейство, което повечето от вас познават лично! Здрави са, слава Богу физически, но психически са сринати! Не искам да пиша дълги излияния, а от вчера и не мога, защото нещо ме стиска за гърлото и .... Споделям поста на Владимир Владимиров:

Здравейте приятели, преди няколко дни аз и семейството ми преживяхме пожар в къщата, в която живеем. Не сме пострадали физически, освен стреса, най вече за трите ни деца. Сега разчистваме щетите и сме спрели работа в нашия скромен семеен бизнес. Нямаме никакви доходи, а разходите ни растат. Обръщам се към вас за помощ, най вече финансова - най-неангажираща е. Иначе може и физическа, но трябва да дойдете на място. Живеем в къща до Аспарухово, Варна. Иначе приемаме и предложения за къща до 100 км от Варна със скромен наем, защото това можем да си позволим засега. Благодарим ви сърдечно! Пишете ми на лични за допълнителна информация.

За желаещите да помогнат:

Анджела Владимирова Андреева

Банка ДСК сметка в лева

IBAN: BG94STSA93000028310952

BIC: STSABGSF.

Помагайте хора, моля! Кой с каквото може! Благословени бъдете!", гласи коментарът на притесненият баща.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).