Семинар представя успешни български предприемачи на студенти и младежи във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:06 / 10.04.2019
2081
На 13 април млади хора от Варна с интерес към предприемачество и стартиране на собствен бизнес ще се съберат в Икономическия университет. Там Международна младежка камара Варна (JCI Varna) и Студентски съвет към ИУ-Варна организират ежегодния си предприемачески семинар.

Семинарът ще даде възможност на младите хора да чуят от четирима лектори как те са стартирали своите онлайн и офлайн бизнеси, давайки различни гледни точки и съвети за успех.

Според организаторите от JCI Varna целта на събитието е да покаже на младите българи, че в България всеки може да успее и да реализира собствен бизнес. Успешни примери ще бъдат дадени от гост-лекторите, които ще разкажат своите истории.

С най-голям интерес се очаква лекцията на Ивайло Славов, един от 10-те номинирани за "Мениджър на годината“ в България през 2017 и 2018. Той е един от съоснователите и изпълнителен директор на компания в IT сектора, която е създадена през 2010 и към момента дава работа на над 1200 човека.

Другите лектори са Георги Малчев, Пресиян Каракостов и Пламен Андреев, които имат години опит в онлайн рекламата, дигиталният маркетинг и строителството.

Домакините от Студентски съвет към Икономически университет Варна изтъкват, че след изключително успешният формат през 2018г. с над 200 участника, това издание издание също се очаква да има засилен интерес.

Семинарът "Първи стъпки в бизнеса“ започва на 13 април от 10.30 в Икономически университет Варна. Участието е безплатно и може да се направи онлайн - https://forms.gle/ujDTk3pJXUrLPFwc7

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).