Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Сериозен удар по АГ болницата във Варна с фалшиви електронни съобщения
Автор: Екип Varna24.bg 13:21 / 20.07.2019Коментари (0)4244
©
Управителят на СБАГАЛ "Проф. Д-р Д. Стаматов" във Варна - проф. д-р Емил Ковачев, разпространи отворено писмо до медиите, в което твърди, че някой е разпратил електронни писма от негово име с фалшив финансов отчет с тенденциозно изопачено съдържание. По думите му той вече е уведомил администраторите и е подал жалба в прокуратурата.

Това е писмото му:

Здравейте! Получили сте съобщение от следния имейл адрес: kovachev-prof@abv.bg Това е анонимно съобщение, което претендира да бъде написано и изпратено лично от мен. Държа да ви информирам, че този имейл е спам и никога при никакви обстоятелства не съм го използвал, нито имам достъп до него. Възможно е да съдържа и вируси, за което вече съм информирал администраторите на abv.bg, както и други компетентни органи и те са предприели съответните действия по заличаването му.

Получили сте подобие на финансов отчет с тенденциозно изопачено съдържание, който прави опит за дискредетация на управляваното от мен лечебно заведение, както и на моята личност.

Целта на този мой имейл е да обърна внимание и да дам по-голяма яснота за настоящата си дейност, като управител на СБАГАЛ "Проф. Д-р Д. Стаматов", гр. Варна и като Ръководител на Катедрата по АГ в МУ - Варна. Репутацията на един човек се гради на здравите основи на последователното му личностно и кариерно развитие, утвърждава се само и единствено от постиженията и обществения му принос, от изграденото и създаденото от него.

В болницата, която ръководя, не бяха предприемани никакви действия по реновация и модернизация на сградния фонд от повече от 20 години. Откакто заемам длъжността Управител, текат активни ремонтни дейности на цялата сграда, както и обновление и осъвременяване на всички отделения, за да може да предоставим модерни и комфортни битови условия на нашите пациентки. В резултат на активните усилия на мен и на моя екип, успяхме да получим съдействието на Община Варна и на частни дарители и беше закупена нова съвременна и единствена в Североизточна България медицинска апаратура. За да може нашите пациентки да получат изключително адекватна медицинска помощ, съм привлякъл утвърдени специалисти акушер-гинеколози, анестезиолози и неонатолози в нашата болница.

Подадена е жалба към прокуратурата от мен с данни за финансови престъпления от предното ръководство, ощетяващи болницата в големи размери. Тези злоупотреби, извършени по времето на тогавашния счетоводен отдел, бяха разкрити и огласени по законовия ред и в момента са предмет на разглеждане от прокуратурата. Сами разбирате, че болницата има зложелатели, които правят опити да насочат общественото и медийно внимание в неправилна посока. Зложелателите и завистниците не са рядкост, а отправеният към вас имейл може да буди единствено съжаление към автора, който явно страда от собствената си нереализираност на житейското поприще.

Благодаря за вашето внимание и апелирам да не се обръща внимание на подобни писания с невярно съдържание, които правят опит да опетнят доброто име на СБАГАЛ "Проф. Д-р Д. Стаматов" (АГ Болница) - Варна.

С уважение, Проф. д-р Емил Ковачев, д.м.н.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: