Сгащиха седем човека с дрога за денонощие

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:13 / 26.06.2015
1253
В сряда следобед, на ул. "Михаил Колони“, е извършена полицейска проверка на  34-годишен варненец и непълнолетно момиче от София, двамата неизвестни на МВР. Установено е, че мъжът държи в себе си найлоново пакетче марихуана с тегло от 0,53 гр., а момичето изхвърля на земята найлоново пакетче, съдържащо амфетамин с тегло от 0,43 гр. Двамата са задържани за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Същия ден, на Крайбрежната алея, полицаите спират "БМВ“ с 25-годишен шофьор от гр. Глоджево, неизвестен на МВР. Мъжът държал в себе си найлоново пакетче с 0,23 гр. амфетамин. Друг пътник от същия автомобил, също от Глоджево, известен на МВР, държал в себе си марихуана. Двамата са задържани за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. 

В късния следобед в Златни пясъци, при извършване на полицейска проверка на "Ауди“, полицаите намират в пътниците от автомобила - 20-годишни варненци: найлоново пакетче, съдържащо марихуана с тегло от 0,23 гр. и найлоново пакетче с амфетамин с тегло от 1,59 гр. Мъжете са задържани за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. 

По-рано същия ден, във Варна, на кръстовището на ул. "Зограф“ и ул. "Княз Черказки“, полицаите проверяват 31-годишен мъж, известен на МВР, осъждан. Те констатират, че същият държи в себе си четири найлонови пакетчета, съдържащи кафяво прахообразно вещество, установено като наркотична субстанция с тегло от 0,17 гр. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Всички материали по случаите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура - Варна.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Важна заповед от кмета на Варна! Който я наруши - може да отнесе ...
Експерт от Варна: Язовир Елешница е в опасност, трябват спешни ме...
Близо 100 деца от цяла България бяха отличени в конкурса "Детско ...
За първи път: Пуснаха автобусни курсове тип "шатъл" във Варна
Община Варна се самосезира по сигнали на граждани за косенето на ...
Руши се район, който туристите много обичат да снимат във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).