Сгащиха шестима с наркотици във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:05 / 08.09.2015
789
В събота, на ул. "Цар Иван Срацимир“, при извършена полицейска проверка на 32-годишен варненец, известен на МВР, осъждан, и жена на 31 г., неизвестна на МВР са намерени и иззети найлонови пакетчета, съдържащи кафеникаво прахообразно вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за наркотична субстанция с тегло съответно: 0,05 гр. и 0,45 г. Мъжът и жената са задържани за срок до 24 часа. Образувани са досъдебни производства. 

Около полунощ, отново в събота, на ул. "Д-р Железкова“, е извършена полицейска проверка на лицето С.С. (25 г.) от Варна, неизвестен на МВР, неосъждан. В него е намерено и иззето едно найлоново пакетче, съдържащо прахообразно вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за амфетамин с тегло 0,12 гр. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувана преписка. 

Два часа по-късно в квартал "Младост“, при извършена полицейска проверка на 22-годишен младеж от Варна са намерени и иззети найлоново пакетче, съдържащо марихуана и още едно пакетче, съдържащо жълто кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,84 гр. и амфетамин с тегло 0,54 гр. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувана преписка. 

Отново в събота през нощта ул. "Тихомир“, при извършена полицейска проверка на лицето Б.Г. (22 г.) от Варна, са намерени и иззети три пакетчета, съдържащи суха тревиста маса, жълто кристално вещество и жълти таблетки. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,43 гр. и амфетамин с тегло 1,00 гр. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувана преписка.

В петък (4.09.), около 22:00 часа, в ж.к. "Св. Иван Рилски“, при извършена полицейска проверка на 21-годишен варненец са намерени и иззети две пакетчета, съдържащи суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,21 гр. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувана преписка. 

Всички материали са докладвани на дежурен прокурор при Районна прокуратура - Варна.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Откриха мъртъв изчезналия журналист от Варна!
Изчезна известен журналист във Варна. Търсят го
Проблем: Положиха асфалт на мястото на смъртоносната катастрофа с...
Много плажове във Варна може да останат неохраняеми, каква е прич...
Апелативният съд гледа мярката на тъщата на Пейо Пеев
Ремонт на тръбата за Варна спира движението в ключов участък на А...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).