Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
"Шамарът" на пътя разпали духовете във Варна, свидетели разкриха подробности
Автор: Пламена Николова 10:09 / 07.04.2019Коментари (12)26354
© Varna24.bg
След публикация на Varna24.bg, в която младо момиче споделя, че е било ударено след конфликтна ситуация на пътя във Варна и търси очевидци, такива се появиха, но това, което споделиха далеч не е в полза на младата двойка, чийто автомобил загасва на пътя в петък по обед. 

"Случи се така, че колата ни загасна под бар "Масаро" до бензиностанция "Лукойл" днес около 13.30 часа. Автомобилът, който се движеше зад нас ни подмина и спря, а мъж на около 40 години слезе и се държа агресивно. Аз слязох от колата и го помолих да се прибере, при което той ме блъсна и последва и шамарът". Това сподели момичето за медията ни в края наминалата седмица.

След публикацията с  репортер на Varna24.bg се свързаха хора, които твърдят, че са запознати със случая и до конфликта се е стигнало, след арогантно и провокативно поведение от страна на младежите в автомобил с добричка регистрация. Ето част от коментарите, споделени с медията ни и публикувани в двете групи "Виждам те КАТ ВАРНА" и "Варненски мамчета":

"Темата беше доста дискутирана преди самата Моника сама да си изтрие поста. Включиха се 2 ма очевидци на случката, според които момичето е казало нещо, с което да подразни господина. След това приятелят на момичето е скочил на бой и явно така е шамаросана девойката. А от коментарите на самото момиче в групата си личеше, че първите 7г и липсват. Нагла, арогантна и т.н. По начина по който сте поднесли "новината" излиза, че възрастния господин е виновен, а се оказа, че дори този шамар е бил малко... Включи се и човек който лично го познава и каза,че това е много спокоен човек , който ей така без причина няма да налети."

"Човекът се оказа мой познат. Техеранския любовник на "ударената" без малко да го блъсне отдясно, след това изгасва, но покрай цялата работа - успява да напсува "бияча", който слиза да ги пита какъв е проблема. Девойката слиза от колата и го блъска в гръб. При обръщането си да я види какво иска и перва шапката. Пряко шамаросване не е имало. Като цяло - в наше време май е по-добре шамар вместо целувка. Нали? И понеже познавам "бияча" от 12 години - ако беше искал да я бие - нямаше да може да пише."

Ето коментара на момичето в отговор на нападките, че сама е предизвикала конфликта, споделен в групата "Виждам те КАТ ВАРНА":

"На светофара под Масаро правим ляв завой, приятелят ми шофира. Колата изгасна и пуснахме аварийки. Този започна да бибитка, заобиколи ни, спря пред нас, дойде до стъклото на приятеля ми и започна да му крещи. Аз слязох от колата и му казах да се прибира в неговата кола, а той ми каза " Пикло, прибирай се в колата!". Отидох до него и пак му казах да се прибира в колата, а той отговори, че трябвало да бутам нашата кола, аварийките не били за това. След това ме блъсна с ръце, аз го ударих леко по ръката и той ми удари шамар, като шапката ми падна на земята. Приятелят ми слезе бесен, дойдоха момчета, които ги разтърваха…"

Участниците в конфликта са дали своите показания в полицията. Очаква се органите на реда да се произнесат относно причините и обстоятелствата, довели до неприятната ситуация, както и за това кой е виновен в случая.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 09.04.2019 г.
0
 
 
Пръдльо а от Варна какво свясно е излязло бацили като теб надути пуяци и дебили от митниците на село миндил тъп
Aнонимен
на 09.04.2019 г.
0
 
 
Като ви знам какви варналии сте вчера си събухте цървулите и станахте граждани а защо Варна е пуста през уйкенда защото сте по селата чукундури прости
Aнонимен
на 08.04.2019 г.
0
 
 
Тези техерантски галоши нямат място във Варна
Aнонимен
на 07.04.2019 г.
0
 
 
Ха-ха вас няма да Ви питаме от кое село изпълзяхте, че коментирате
Aнонимен
на 07.04.2019 г.
0
 
 
Толбухински селтаци отивайте си на село.Във Варна сте нежелани де*а и сламари прости
Aнонимен
на 07.04.2019 г.
+1
 
 
От Добрич нищо свястно не е излязло. Честно, колкото познати имам от там и селата в този край всички си имат някаква странност.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: