"Шамарът" на пътя разпали духовете във Варна, свидетели разкриха подробности

Автор: Пламена Николова
Коментари (12)
10:09 / 07.04.2019
26394
След публикация на Varna24.bg, в която младо момиче споделя, че е било ударено след конфликтна ситуация на пътя във Варна и търси очевидци, такива се появиха, но това, което споделиха далеч не е в полза на младата двойка, чийто автомобил загасва на пътя в петък по обед. 

"Случи се така, че колата ни загасна под бар "Масаро" до бензиностанция "Лукойл" днес около 13.30 часа. Автомобилът, който се движеше зад нас ни подмина и спря, а мъж на около 40 години слезе и се държа агресивно. Аз слязох от колата и го помолих да се прибере, при което той ме блъсна и последва и шамарът". Това сподели момичето за медията ни в края наминалата седмица.

След публикацията с  репортер на Varna24.bg се свързаха хора, които твърдят, че са запознати със случая и до конфликта се е стигнало, след арогантно и провокативно поведение от страна на младежите в автомобил с добричка регистрация. Ето част от коментарите, споделени с медията ни и публикувани в двете групи "Виждам те КАТ ВАРНА" и "Варненски мамчета":

"Темата беше доста дискутирана преди самата Моника сама да си изтрие поста. Включиха се 2 ма очевидци на случката, според които момичето е казало нещо, с което да подразни господина. След това приятелят на момичето е скочил на бой и явно така е шамаросана девойката. А от коментарите на самото момиче в групата си личеше, че първите 7г и липсват. Нагла, арогантна и т.н. По начина по който сте поднесли "новината" излиза, че възрастния господин е виновен, а се оказа, че дори този шамар е бил малко... Включи се и човек който лично го познава и каза,че това е много спокоен човек , който ей така без причина няма да налети."

"Човекът се оказа мой познат. Техеранския любовник на "ударената" без малко да го блъсне отдясно, след това изгасва, но покрай цялата работа - успява да напсува "бияча", който слиза да ги пита какъв е проблема. Девойката слиза от колата и го блъска в гръб. При обръщането си да я види какво иска и перва шапката. Пряко шамаросване не е имало. Като цяло - в наше време май е по-добре шамар вместо целувка. Нали? И понеже познавам "бияча" от 12 години - ако беше искал да я бие - нямаше да може да пише."

Ето коментара на момичето в отговор на нападките, че сама е предизвикала конфликта, споделен в групата "Виждам те КАТ ВАРНА":

"На светофара под Масаро правим ляв завой, приятелят ми шофира. Колата изгасна и пуснахме аварийки. Този започна да бибитка, заобиколи ни, спря пред нас, дойде до стъклото на приятеля ми и започна да му крещи. Аз слязох от колата и му казах да се прибира в неговата кола, а той ми каза " Пикло, прибирай се в колата!". Отидох до него и пак му казах да се прибира в колата, а той отговори, че трябвало да бутам нашата кола, аварийките не били за това. След това ме блъсна с ръце, аз го ударих леко по ръката и той ми удари шамар, като шапката ми падна на земята. Приятелят ми слезе бесен, дойдоха момчета, които ги разтърваха…"

Участниците в конфликта са дали своите показания в полицията. Очаква се органите на реда да се произнесат относно причините и обстоятелствата, довели до неприятната ситуация, както и за това кой е виновен в случая.

Виж коментарите (12)
Още новини от Новини от Варна:
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...
Община Варна обяви свободните места за първо класиране в детските...
На прага на летния сезон сериозен проблем тревожи бранша по морет...
Вход свободен и празнична програма на 6 май в Парк-музей "Владисл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).