Шефовете на комисии остават същите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:28 / 14.05.2010
1053
На предстоящата сесия няма да има смени на председатели на комисии към местния парламент. Това съобщи шефът на Общинския съвет Николай Апостолов. По думите му има нагласи да се правят промени, но това ще се случи на по-късен етап, след широки обсъждания с представителите на всички партии в съвета. Шефове на групи коментираха, че още не са водени разговори по този въпрос тях. Според Веселин Марешки, било съвсем нормално да се предприемат смени в комисиите. Колегите му Неделчо Михайлов, Янко Станев, Стелиан Севастиянов и Пламен Начков пък казаха, че нямат информация какви са нагласите.

На идното заседание на местния парламент, БСП ще предложи човек от своите, който да влезе в председателския съвет, съобщи от своя страна червеният съветник Пламен Начков. Председателският съвет е съставен от шефа на местния парламент и неговите заместници. „Чрез съветничката Валерия Ангелова проведохме разговор с председателя на Общинския съвет Николай Апостолов предложението да бъде внесено на сесия", уточни той. Въпреки че Начков е шеф на групата на БСП, не той щял да бъде номиниран за зам.-председател. „Ще запазя името в тайна засега, нека има малко интрига", пошегува се той.

Източник: в. "Позвънете новини"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Във Варна строителният бранш се срещна с кандидати за депутати на...
Корабът, който блъсна друг плавателен съд край Румъния, пристигна...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).