Шеметна Варна 2017 превръща морската столица в Страната на чудесата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:38 / 04.08.2017
2049
На 26 август от 10:00 на входа на Морската градина ще бъде дадено началото на тазгодишното издание на състезанието "Шеметна Варна" под надслов "Страната на чудесата".

В "Шеметна Варна" участниците, в отбори от по трима или четирима, намират и преминават през дузина физически и логически задания, разпръснати из Морската градина и центъра на града. Всяко успешно преминато задание носи част от т.нар. Краен пъзел, чието решение указва местоположението на финала. Отборите, представили се най-добре, получават награди.

"Шеметна Варна" се провежда ежегодно от 2011 година насам и се организира изцяло на доброволчески начала и с подкрепата на спонсори. Миналата година участие взеха повече от 150 състезатели. Награди за победителите тази година ще осигурят Блоб - България, Слаклайн Клуб - Варна, СК "Чудните скали", танцово студио "Let's Dance", клуб "Огледало", Промочекс, бар "Кубо", клуб "Varna Games" и Студио 21.

Състезанието е отворено за всеки, като записването става предварително до 9:00 часа в деня на състезанието на уебсайта https://shemetna-varna.org.

Повече информация за "Шеметна Варна" може да намерите и на Фейсбук страница https://www.facebook.com/shemetnavarna, или да ни пишете на mail@shemetna-varna.org.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).