Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Шофьор към пътници във варненски автобус: Няма да ви чакам да ми се лигавите, не виждате ли, че бързам!
Автор: Пламена Николова 09:27 / 29.11.2017Коментари (8)16710
©
След стартирането на множество инфраструктурни ремонти във Варна се образуват на много места задръствания, тъй като трафикът се пренасочва към свободните булеварди. Това създава напрежение и сред водачите на автобуси в градския транспорт, които трябва да спазват определено разписание, коментира за Varna24.bg читател. 

Той сподели за един от случаите, при които пътниците си патят от напрежението, което се създава от факта, че водачите на автобуси и маршрутки гонят график, който се оказва непосилен за спазване в големите задръствания:

"Снощи около 17.45 часа пътувах с автобус  по линия номер 20 към кварталите. Първоначално автобусът се движеше нормално и със съобразена скорост. След няколко задръствания, в които попаднахме обаче шофьорът явно се изнерви и натисна педала на газта. Започна да отваря вратите за секунди и да бърза да ги затваря при потеглянето. На една от спирките човек му направи забележка, че е имало още пътници на спирката, които не са успели да се качат. Тогава шофьорът се развика:

"Абе аз няма да ви чакам да ми се лигавите, не виждате ли, че закъснявам!".

След това скоростта, с която се движеше далеч не беше допустимата, а маневрите му станаха резки и малко неадекватни. Това накара доста пътници да изтръпнат дали ще стигнат живи и здрави до там, за където са тръгнали. 

В тази връзка ми се струва, че от фирма "Градски транспорт" трябва да създадат нова организация на движение, адекватна с факта, че обстановката в града е напрегната, за да не се стига до подобно поведение и да се рискува живота на хората, ползващи обществен транспорт", категоричен е варненецът.  









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пътувах в автобус 31шофьорът толкова грубо се държа с един възрастен мъж,който почти не чуваше,всички останахме възмутени и отвратени от просташките обиди
+1
 
 
Ремонтите не са фактор! Преди тях също караха като изтървани от гората. Резки спирания, минаване с 10- 15 мин преди разписанието. Лятото не пускаха климатици а само вентилаторите. Имало е хора на които им прилошаваше. Масово не отварят първа врата, дори на възрастни трудно подвижни хора. Няма ли кой да ги стегне малко?!
Aнонимен
на 29.11.2017 г.
0
 
 
Много са груби и кондукторките !Нас една кондукторка в 409 предната седмица ни направи на пет стотинки,защото се заинати,че не иска да ни развали пари за билетче !
+1
 
 
Да се преразгледа разписанието, да е реално постижимо за шофьорите според настоящия момент и пътниците да се чувстват нормално, да не се стига до нерви и обиди от двете страни. Е, някой ще трябва да поработи, но затова получава заплата!
+1
 
 
То това не е градски транспорт, а някакво подобие. Или карат все едно са седнали на гореща ламарина или са се натъпкали с ксанакс + облепените прозорци -поредната малоумна идея
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
България в еврозоната
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1596) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: