Шофьор на автобус "лекува" изнервени пътници с романтична музика

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
15:38 / 02.11.2018
6057
Нестандартен начин да пребори стреса от задръстванията и успокои изнервени пътници използва шофьор на автобус от градския транспорт на Варна, научи Varna24.bg от очевидци. Ето какво сподели читател за медията ни:

"Качих се от спирката на "Червения площад" снощи в автобус по линия №20 около 17.40 часа. На спирката имаше много хора, автобусът закъсняваше поне с десетина минути и чакащите бяха крайно изнервени. Знаем, че от вчера в града се очакваха височайши гости, заради кортежа на премиера Борисов бяха спрени светофарите и кръстовищата се регулираха от регулировчици. Предположихме, че е заради това, но въпреки това пътниците роптаеха и когато дойде автобусът започнаха да нападат шофьора и контрольорката. И двамата търпеливо обясниха на хората, че закъснението е именно заради гостите в града. Само след минути обаче  ропотът стихна, защото водачът беше пуснал много приятна романтична музика. Хората утихнаха и се заслушаха в инструменталите, видях усмивки по лицата им. И си дадох сметка, че понякога можем да забравим за гнева си и постоянното недоволство, ако има такова отношение навсякъде. Защото си спомням за друг случай, при който също шофьор по линия №20 беше си сложил слушалки на ушите, докато се наслаждаваше на някаква чалга. Толкова се беше отнесъл, че затвори вратите точно под носа на инвалид в количка и само острата реакция на пътниците го "събудиха" от унеса му, за да качи човека. Беше напълно неадекватен. Затова исках да дам случая от снощи като добър пример за това как малките камъчета могат да изправят колата, вместо да я обърнат", разказа нашият читател.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).