Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Шофьор на градски автобус във Варна премаза куче, наказват го
Автор: Екип Varna24.bg 10:55 / 07.10.2013Коментари (28)4742
© Varna24.bg
Снимка Архив
Шофьорът на градския автобус, който блъсна бездомно куче на ул. "Дубровник" във Варна, ще бъде наказан. Срещу него са взети незабавно адекватни административни мерки, съобщи изпълнителният директор на един от градските превозвачи "Транстриумф Холдинг" Антраник Шакарян. Инцидентът с бездомното куче, премазано от автобуса на частната фирма, е докладван своевременно на ръководството на дружеството. Звеното за вътрешноведомствен контрол започва проверка по случая, като са поискани писмени обяснения за инцидента.

"Уверявам ви, че ценим наравно с човешкия живот и този на животните и не толерираме антихуманно поведение и отношение към никое живо същество", отбелязва в отворено писмо до медиите още Шакарян.

Междувременно водачът, който е бил на работа при този инцидент, е свален от сменния график за неделя. В понеделник той ще даде обяснения пред изпълнителния директор на дружеството, след което ще бъдат определени видът и тежестта на административното наказание, което ще изтърпи. За премазаното животно към 12 часа в събота първи съобщиха на страницата си във "Фейсбук" от Animal Hope Varna.

Според природозащитната организация шофьорът съвсем умишлено и целенасочено се е опитал да прегази животното, чиито два задни крака били премазани от автобуса му.

Източник: в. "Монитор"









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 10.10.2013 г.
0
 
 
еми тия кадето за6титавате песовете им пожелавам да бъдат ухапани или глетката как бездомно ку4е разкъсва дете на три годинки кавали ку4ета 6те за6титават
Aнонимен
на 10.10.2013 г.
Aнонимен
на 08.10.2013 г.
0
 
 
ТОЗИ ИЗРОД ТРЯБВА ДА БЪДЕ УВОЛНЕН И ОСЪДЕН;
0
 
 
Както е сгазил животно и е проявил жестокост към него умишлено, така утре ще сгази 4овек и тогава, ще бъде късно за коментари. Ако ръководството на фирмата не го накаже днес, заради умишлената му престъпност, представете си какво ще се случи в бъдеще. Тази фирма ще си има проблеми с такива БЕЗОТГОВОРНИ ЕЛЕМЕНТИ ( думата - 4овек, не му е присъща). Този шофиор е потенциален УБИЕЦ. 9647
0
 
 
За съжаление чета коментарите на много анонимни хора. и не се чудя че всички които са образовани и нормални напускат тази земя и остават такива като тези тук коментиращи. нека малко се разходят в нормалните земи и да видят за какво става дума . животни или хора. това са живи същества . и ако някой нарочно мине през тях трябва еднакво да отговаря. за жал на тези долу анонимни вече са налице първите глоби и наказания и това прогресивно ще расте защото хората се опомнят и няма да се крият като мишки.
Aнонимен
на 08.10.2013 г.
0
 
 
За съжаление с всеки изминал ден се уверявам, че човешкият живот в България стува наи-малко. Прокуратурата се сезира, предстоят административни нарушения... А е токлова просто защо има бездомни животни, който затрудняват пътната обстановка, лаят, плашат и хапят беззащитните граждани, които живеят в тази страна, плащат данъци и т.н.
Aнонимен
на 08.10.2013 г.
0
 
 
Тия АНОНИМНИ коментатори,покажете си физиономиите.Така по благозвучно ще ви БЛАГОСЛАВЯМ
Aнонимен
на 08.10.2013 г.
0
 
 
Като чета коментарите, толкова идиоти на куп само в България може да има...... (говоря за тия дето се мислят за много важни на тази земя)
0
 
 
4овек без ду6а и гад мрасна - моге да постапи така.наказание !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: