Шофьор пусна кабел през балкона, за да си зареди джипа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (20)
14:57 / 17.06.2023
19834
"Зареждаме си джипа през балкона. Българска работа, какво да ви кажа. Мястото е близо до Второ районно управление на полицията". Така читател на Plovdiv24.bg реагира на онова, което е видял на пловдивска улица.

Припомняме, че преди двадесетина дни депутатът от ПП-ДБ от Пловдив Манол Пейков се оплака в социалната мрежа Фейсбук, че зарядните станции за електрическите коли в центъра на София са малко и често са заети, затова е прибегнал до нестандартното решение, а именно да пусне разклонител с кабел през прозореца и да зарежда колата си на улицата, докато е паркирана

На въпрос дали не смята, че подобно зареждане е опасно Пейков отговори, че опасност винаги има, дори когато оставиш колата на зарядна станция. 

Манол Пейков уточнява, че зареждането на колата му отнема 24 часа. И се хвали, че това му струва само 9 лв., докато в зарядната станция цената е 30-40 лв. По-късно народният избраник сам изтри поста си.

Зареждането на електроавтомобил с разклонител през прозореца обаче крие опасности. Препоръчваме използването на зарядни станции, заради по-високата степен на безопасност и по-краткото време на зареждане.

Виж коментарите (20)

Още по темата (2):
30.08.2019 Китайски гигант ще инвестира в България
07.01.2019 През 2019 г: Гигантът Tesla прави супербързи зарядни станции, у нас само в един град
Още новини от Новини от Варна:
Важна заповед от кмета на Варна! Който я наруши - може да отнесе ...
Експерт от Варна: Язовир Елешница е в опасност, трябват спешни ме...
Близо 100 деца от цяла България бяха отличени в конкурса "Детско ...
За първи път: Пуснаха автобусни курсове тип "шатъл" във Варна
Община Варна се самосезира по сигнали на граждани за косенето на ...
Руши се район, който туристите много обичат да снимат във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).