Шофьорът, блъснал двама души, докато бутат закъсал камион във Варна, е бил пиян

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
09:20 / 20.10.2016
937
Шофьорът на аудито, което помете вчера двама възрастни мъже, докато бутали закъсал пикап в района на жп гара Варна, е бил пиян, съобщи за Varna24.bg говорителят на полицията Ивана Милева. 

Той е на 27 години от Варна и при проверката за алкохол е установено, че има наличие на 2,32 промила в издишния въздух. Водачът е задържан за 24 часа, образувано е досъдебно производство, допълниха от полицията. 

От там съобщиха, че няма опасност за живота на двамата възрастни мъже, които пострадаха. 
Единият е на 62 години, а вторият, който е бил шофьор на пикапа, е на 87 години. Те са с травми на глава, гръден кош, крак и рамо, но няма фрактури. Предвид преклонната им възраст са настанени за наблюдение в МБАЛ "Св. Анна" във Варна.   

Припомняме, че инцидента стана в 15.40 часа вчера на площад "Славейков" в посока Морска гара. Трима възрастни мъже са участвали в избутването на закъсалото камионче встрани от пътя. То е било натоварено с празни пластмасови бутилки от минерална вода. Докато бутали авариралото возило лекият автомобил връхлита върху тях и успява да рани възрастните мъже.  

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци трябва да знаят, че тази улица ще бъде затворена за опре...
Още едно кученце от приюта в село Каменар беше осиновено по време...
Днес времето няма да е приятно: Какво ни очаква във Варна?
Това ли са новите властелини на центъра на Варна?
Варненци: Това е изключително опасно, може да пострадат деца
Тази красива къща във Варна дава име на градинка, в нея е било и ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).