Шофьорът на злополучното "Мицубиши" по "Република": Просто изпуснах волана

Автор: Пламена Николова
Коментари (3)
15:29 / 22.05.2018
11032
38-годишният варненец, който се заби в разделителната ограда по бул."Република", е споделил на очевидци, събрали се на мястото на произшествието, че просто е изпуснал волана, научи Varna24.bg.

"Човекът беше много странен и притеснителен, личеше си, че има някакви проблеми. В началото, когато хукна да бяга, ни се стори неадекватен, после като се върна видяхме, че просто е много силно притеснен. Полицаите му взеха проби за алкохол, разбрахме че са отрицателни. На всеки може да се случи да излезе от строя", коментира за медията ни варненец, който е бил на мястото на инцидента. 

Припомняме, че тази сутрин малко след 9 часа "Мицубиши" "яхна" разделителната ограда по булеварда, а водачът първоначално избяга. След това се е върнал на местопроизшествието и е съдействал на органите на реда.  

За нанесените материални щети по инфраструктурата му е съставен акт за административно нарушение, коментираха днес от пресцентъра на полицията. 


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).