Симеон Владов и Милица Гладнишка пристигат във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:07 / 30.09.2021
1390
Симеон Владов и Милица Гладнишка пристигат във Варна следващата седмица. Копания ще им правят и Милена Маркова-Маца, Жанет Миовска, Николай Тодоров и Божидар Минков. Поводът е новата комедия на театър "Криле" - "Брачни безумия". Тя е вдъхновена от пиесата на френския драматург Марк Камолети "Пижама за шестима".

Режисьорът Алексей Кожухаров почти я пренаписва, за да събере в една безумна ситуация двама съпрузи, техните любовници и една ексцентрична двойка.

Спектакъла ще се играе на сцената на зала 1 на Фестивален и конгресен център във вторник 5 октомври от 19,30 часа. Билети може да закупите от касата на институцията, като и от мрежата Евентим. Сюжета на пиесата е забаван. Брачна двойка. Той има любовница. Тя има любовник. Обичайна ситуация... Докато и четиримата не се окажат по едно и също време под един покрив... А като се прибавят ексцентрична готвачка и ревнивият й съпруг, се получава една безумна ситуация, която ще накара всеки да се смее, докато остане без дъх!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).