Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Скандал във варненски автобус: Свалиха чужденец с патерици, отказал да плати втори път билетче
Автор: Пламена Николова 09:32 / 08.08.2018Коментари (28)19579
За скандална ситуация в автобус от градския транспорт, разиграла се вчера, сподели варненка за Varna24.bg. Публикуваме коментара й без редакторска намеса:

"Искам да споделя с вас една случка, която силно ме възмути. Прибирайки се с мъжа ми и детето с автобус 409 от "Слънчев ден" към Варна, същият се развали и ни стовариха на друга спирка с уговорката,че следващият автобус ще ни качи. Детето беше заспало и го държахме на ръце. Зарадвахме се, че почти веднага дойде автобус №14, който на нас ни беше също удобен и няколко човека от разваления автобус също се качиха. Започнахме да разказваме на контрольорката, която събираше парите за билетите да не ни таксува повторно, че вината не е наша, но тя заяви следното: "Ако не си платите, ще слезете всички до един. Сега ще кажа на шофьора да спре...."

Един чужденец учтиво се опита на английски да й обясни, че си е платил, но въпросната служителка го изтика нагло към вратата и той слезе...Забележете, беше с патерици.

Друга жена учтиво помоли да прояви човечност и разбиране, но отговора на служителката беше: "Госпожо, това е на моя гъз, не на вашия и сте длъжна да ми платите...".

Ние, разбира се, си платихме отново, нямахме друг избор с детето на ръце....оставаме обаче на ръководството на "Градски транспорт" да реши дали искат такива служители да ги представляват?"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 10.08.2018 г.
0
 
 
Тркбва кк бои.И вси4ко хте е наред.Маикави мафиотска.
Aнонимен
на 09.08.2018 г.
0
 
 
Тва може да се случи само в кочината България управлявана от мафията с нежелание напуснах варна и вобще България но вече наистина не съжалявам имам апартамент ще го продам да няма кво да ме свързва с тая прогнила страна савет кам всички чесни хора бягайте
Aнонимен
на 09.08.2018 г.
0
 
 
Положението в "Градски транспорт" е плачевно! Груби служители, шофьори, които не спират на регламентираните спирки, не спазване на разписанията на автобусите, счупени автобуси и т.н. и т.н. Всеки ден се сблъсквам за съжаление с тази реалност и незнам към кого може да се обърнем, за да бъдат взети мерки!
Aнонимен
на 08.08.2018 г.
0
 
 
Проблема е, че ако мине контрола се проверяват билетчетата дали са от серията и номерата от кочана на инкасаторката в автобуса. А ТЕ НЕ СА...и обясненията за повредения автобус може да не се приемат на сериозно (за съжаление на пострадалите). Малшанс, за съжаление. Естествено, отношението и реакцията са на низше ниво, но такъв е материала, както се казваше...
0
 
 
Добрич все пак е друг град.В София също е организирано по-различно.Докато във Варна си е така от край време.Новост са картите за деца под 7г, които са безплатни и са за всички линии.Но за над 7г. се заплаща билетче или му се купува карта на детето.
0
 
 
До 7г. е безплатно, но трябва да има детето и безплатна карта. За 9г. дете се плаща билет. Моето е на 9 и пътува с билетче. Уч. карта винаги е за определена линия, ако иска да ползва за повече линии, се плаща и повече. И това винаги е било така, още от едно време аз като бях ученичка.
+1
 
 
А, защо стояхте всички и никой не защити човека с патерици ? Това е случай на въпиюща несправедливост, не само, че не трябва да ви вземат пари втори път, но трябва и да ви се извинят за причиненото неудобство. Записахте ли имената на тази "дето и се пишело на г*за" и номера на автобуса ? Подайте оплакване в Защита на потребителя", но и бъдете задружни, не може една недолюбена леля да държи заложник един автобус хора !
Aнонимен
на 08.08.2018 г.
+1
 
 
положението става отчайващо! не стига че все още се друсаме в автобуси без климатици,ами и наглоста на някой контрольорки минава всякакви граници.от една страна ги разбирам 8 часа в такъв рейс си казва своето,но нека все пак се опитаме да бъдем човеци в това неразумно време.мисля че не е толкова трудно!!!
Aнонимен
на 08.08.2018 г.
+2
 
 
Много ясно веее, РОБИ! :D даже трябваше да ви накарат по 20лв да платите и да бутате автобуса - и пак щеше да го направите. България е рай за робовладелеца , мрънкащи роби, които се оплакват, но пак си остават примирени и подчинени роби
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: