Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
—лед 20 г. разд€ла мъж откри брат си в лицето на бездомника без крака от ¬арна
јвтор: ѕламена Ќиколова 12:31 / 13.06.2018 оментари (5)96075
© Varna24.bg
»нтересна развръзка има случа€т с инвалида-бездомник, 65-годишни€т —ветлозар јнтонов, който предизвика вълна от съчувствие, след публикаци€ във Varna24.bg вчера.

— репортер на меди€та ни се свърза братът на мъжа, който бе забел€зан да спи върху кашони в квартална градинка и след дадената гласност по спешност бе настанен в дом "√ерганаУ във ¬арна.

„овекът, който пожела да запазим самоличността му в тайна, сподели че от 20 години издирва изгубени€т си брат, с който са се разделили при драматични обсто€телства.

Ѕратът на —ветлозар, който е доста по млад от него, тъй като са от различни майки, разказа как преди 20 години след имотен спор големи€т брат вади газов пистолет и стрел€ по него и по други членове на семейството. “огава настъпва разрив в отношени€та им и брат€та се раздел€т. ѕо това време —ветлозар живеел в дома на лел€ си, но братовчедка му го гони с полици€ и дава жилището под наем. ¬ един период от живота си по-малки€т брат прощава на баткото за скандала и нападението, наема му дори квартира. —лед това разбира, че той е напуснал наетото жилище и не е плащал наема си там.

ќт там по-малки€т брат губи следите на брат си и така в продължение на 20 години не знае нищо за него. “ой разказа, че на млади години —ветлозар е имал доста бурен живот, работил е като барман на "«латни п€съци", а по-късно е имал и свои заведени€.  ак и защо се е стигнало до ампутаци€та на краката му и до нещастието да остане в безпомощно състо€ние на улицата, братът не знаел. “ой обаче каза, че в кв. "„айкаУ в непосредствена близост до пазарчето, където беше открит —ветлозар, живеела неговата лел€ и братовчедка и той е сигурен, че те са го виждали, но не са му помогнали.

¬арненецът об€сни, че н€ма възможност да прибере по-големи€т си брат при себе си, тъй като н€ма семейство и посто€нно пътува, но ще го посещава в дома, където за него ще полагат адекватни грижи и ще му помага с всичко, което може, въпреки драматичните †спомени от миналото.†

“ой допълни още, че —ветлозар има гол€ма дъщер€ от първата си жена, ко€то заедно с майка си живее в ’оланди€. “ой усп€л да научи също, че брат му има и син от втората си съпруга, който пътува и има възможности да се погрижи за сво€ баща, стига да има желание за това.ќще по темата: общо новини по темата: 3
23.07.2018 »
12.06.2018 »
12.06.2018 »


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
Aнонимен
на 14.06.2018 г.
0
 
 
жалко ,никои не е застрахован от такова развитие.затова се мисли на млади години ,и наи веце за взаимоотносеникта между роднини и приктели.
0
 
 
“ъжна истори€,,,колкото обаче и да бил зъл, роднините му не изглеждат по-добри от него. олко бездушен тр€бва да си,за да оставиш човек в това състо€ние на улицатарЯШЮ? ћилосърдие е вече непозната дума
0
 
 
јбе много сте отворени вие. ƒобре цхе не е васхик газ на пангара.
0
 
 
това обесн€ва защо роднините не го искат, €вно не обичат н€кой да стрел€ по т€х
-1
 
 
«а съжаление не е единствени€т - бащата на един мой познат умр€ като клошар на улицата в —офи€, синът и едната му дъщер€ са във ¬иена от много години, а другата му дъщер€ е женена за милионер с дискотеки в ѕърт, јвстрали€... —рам за децата му... :(
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ћай 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
√ригор ƒимитров на турнири през 2019 г.
“¬ и шоу сезон 2018/2019
ƒёЎ на „ерно море, сезон 2017/2018
јбитуриентски балове
јкци€ "Ќаглец" на Plovdiv24.bg срещу неправилното паркиране
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справи общината с почистването на снега?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: