Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
След дъжда: Отново валят сигнали в Община Варна, отводняват улици и подлези
Автор: Екип Varna24.bg 16:39 / 11.10.2016Коментари (3)4087
10 сигнала от граждани са постъпили при дежурния при Община Варна, свързани с дъжда, който валя днес в морската столица. Пет екипа работят по отстраняване на проблемите, включително по улиците"Цариброд", "Брегалница", Цар Освободител", "Братя Шкорпил", съобщи Купен Пашов, началник-отдел "Дейности по защита на населението" към Община Варна. Отводнен е подлезът на ул. "Шипка", почистен е в районът на Фестивалния комплекс.

По данни на НИМХ - Варна, падналото количество дъжд е около 14 литра на кв./м, като най-интензивно е валяло в между 15 до 15,30ч. Тогава е паднала около 50% от дневната норма.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Veliko Hristov
премахни филтъра

0
 
 
А по отношение на това с какво са виновни обикновените хора, веднага ще ви кажа. Виновни са по две причини. Първата е защото си изхвърлят боклуците (битови и промишлени) не където трябва, и така се затлачват и дерета, и отводнителни канализации, като тази е и причината за потопа в квартал Аспарухово преди малко повече от две години. Втората е за смяната на кмета с по-читав. Иван Портних е що-годе такъв, но след като Варна започна да запада от 2009-та година на сам не само, но основно по вина на предишния кмет Кирил Йорданов, кмета се смени с по-читав чак след февруарските протести през 2013-та, а трябваше много по-рано да стане това. Иван Портних се грижи за града, но не може за 3 години да заличи бакиите на онази отрепка, следователно да се оправят и деретата, и канализациите, и да не се стига до такива наводнения. Е да, но ако по-рано се беше сменил кмета, сигурно и този проблем поне долу-горе щеше да е оправен и следователно нямаше да се стигне до чак такова наводнение.
0
 
 
Така, вижте сега, аз съм си от Варна, тук съм роден и израсъл и мога да го докажа, като се срещна и с вас, и с всеки друг на живо и си покажа личната карта, в която си пише, че тук съм роден. Не се натискам да живея във Варна по много причини. От големите градове и Бургас, и Пловдив, и София ги предпочитам по отношение на всичко. В София съм, защото там си намерих подходяща и добре платена работа по специалността и интересите ми. От 1-ви до 15-ти този месец съм в отпуска и реших да се прибера в селото ми Варна и случая с този порой е едно от многото неща, които ми напомниха защо всъщност бягам от този град, та ще има с какво да запомня тази ми отпуска, както и какво да разправям на компаниите ми в София, че да стане за смях този град и хората в него.
0
 
 
При всеки порой това скапано западнало село Варна така се наводнява. Естествено на повечето жители в този град, които са си прости и ограничени селяндури, новодошли от кол и въже, отново ще са им виновни не само местната власт, ами и парламентарната от ГЕРБ, но най-вече Бургас, Пловдив и София, и естествено няма и грам в себе си да потърсят вината си. Това село не за европейска младежка столица, ами и за европейски к*р не става.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Изграждане на Национална детска болница в София
Парламентарни избори 2024
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: