След насилието към дете в СУ "Неофит Бозвели": Учителката била афектирана

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
11:32 / 25.10.2019
8169
В социалните мрежи беше разпространено видео, на което се вижда как възпитателка от варненското училище СУ "Неофит Бозвели" се държи грубо с третокласник. Според родителите, това не е единичен случай и настояват за спешни мерки.

"В началото на месеца, на 3-ти получих видеоклипа от група във Facebook, в която си споделяме задълженията, класната пише какви домашни работи имат децата. Преглеждайки клипа видях, че това, което се случва на този клип е с участието на моето дете. Госпожата му крещи, удря го и му казва да отива и да си лекува нервите, ако не се чувства добре", каза Иван Чаталски – баща на дете, което участва в клипа.

"Когато се прибрах, го попитах какво се е случило днес и той каза, че госпожата го е ошамарила. В последствие ми каза и че това не е първият път, в който това се случва", каза още той пред Нова.

Директорът на училището Даниела Игнатова знае за случая и е направила проверка. "Г-н Чаталски ме уведоми за случая още на другия ден. Показа ми клипа. След това аз предприех съответните действия и извърших проверка. Междувременно родителите не са сигнализирали мен официално. Сигнализирали са официално Регионално управление по образованието. Оттам също направиха проверка", коментира тя.

"Разговарях с въпросната госпожа. Тя каза, че е била афектирана, защото ситуацията е била такава. Втора година е учител в училището, има 32 години стаж, като 22 години е била в друго училище", каза още тя.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).