Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Сложиха разделителни колчета на зловещото място по "Сливница", където загина моторист
Автор: Пламена Николова 09:41 / 24.06.2019Коментари (4)6834
© Varna24.bg
След публикация на Varna24.bg и подписка, събрана от близки и приятели на загиналия 29-годишен моторист от Варна, Община Варна предприе незабавни мерки и постави разделителни колчета между двете платна на бул. "Сливница", за да предотврати други подобни инциденти. 

Припомняме, че след нелепата смърт на младия мъж, който беше пометен от 21-годишна шофьорка при забранена маневра за ляв завой, близките на Волен Шентов настояха за спешни мерки от страна на Община Варна по поставянето на разделителна предпазна ограда между двете платна на бул. "Сливница" в злокобния участък. 

Припомняме какво сподели за Varna24.bg Милен Минков, приятел на загиналия нелепо в разцвета на младостта си млад мъж на 11 юни:

"Това е много близък мой приятел, прекрасен млад човек, който вече го няма, беше душата на компанията. Беше човек, който е давал сърце и душа за работата и приятелите си, всичко правеше с любов. Знаем, че има разследване, вероятно то ще се проточи, но това, което много спешно трябва да се направи е час по-скоро да се постави разделителна ограда между двете платна в този участък по бул. "Сливница", където ежеминутно стават нарушения. 

Най-голямата ни болка е, че един млад живот е прекъснат без време, нека направим всичко, за да предотвратим потенциална нова трагедия. 

Участъкът от бензиностанция "Марешки" до следващия светофар на затвора трябва да е с преградна ограда. Там са две ленти в едната посока и две в другата, с една разделителна ивица и това е предпоставка за постоянни нарушения, които е правят. По веригата има доста търговски обекти и се нарушава забраната от двете страни на пътя. Много по-рано е трябвало да бъде сложена тази разделителна ограда. Възможно е Волен да е карал бързо, това ще изяснява разследването, но едно предпазно съоръжение щеше да предотврати тази нелепа смърт. 

Започва активния сезон, мотористите излизат, туристи пристигат, хора минават отвсякъде, така че спешно трябва да се реагира. Искрено се надяваме на спешно съдействие и разбиране от Община Варна!", сподели Милен Минков.

Дни след публикацията и събраната подписка местната администрация взе мерки за обезопасяването на опасния пътен участък.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Убили две възрастни жени снощи до общината на пешеходна пътека.Починали и двете.
Aнонимен
на 24.06.2019 г.
0
 
 
Късноно е....освен това така ще възпрепятстват нарушителите да пресичат двете ленти за влизане в бензиностанцията на Марешки, а за другите обекти като КарКом, бензиностанция Еко и т. н. КОГА?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: