Слух "отвя" Данчо Симеонов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:15 / 03.11.2011
1569
Слух за подготвяна смяна на варненския областен управител Данчо Симеонов се разнесе сред политическите среди във Варна буквално ден след приключването на втория тур на изборите. Според мълвата предложението за рокадата, която може да бъде направена само с правителствено решение, била дошла от областния председател на ГЕРБ Павел Димитров, а мотивът бил, че сегашният губернатор бил, меко казано, пасивен в подкрепата си за кандидатите на ГЕРБ по време на предизборната кампания в областта и най-вече в община Варна. Злите езици дори уточняваха, че местният лидер на управляващите имал предвид именно Данчо Симеонов в изборната нощ, когато се закани, че предателите на партията ще бъдат наказани.

Потърсен за коментар на този слух, Павел Димитров категорично отрече да има нещо вярно в подобни твърдения. На въпрос дали в заканата си срещу предателите на ГЕРБ е визирал отсъствието на Данчо Симеонов от кампанията, той заяви: "Това не е предателство. И през ум не ми е минавало да предложа неговата смяна." Димитров дори пожела думите му да достигнат до гражданите, за да стане ясно, че всяка появила се информация за смяна на областния управител е само слух и в ГЕРБ не се обсъжда подобна мярка срещу него.

Източник: в. Народно дело

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Община Варна се включва в националната здравна кампания за борба ...
Секира! 80 лева струва телешката пържола от 200 гр. на Морската г...
Това е Ицо Бозавия, който загина при инцидента с Кирил Петков и ж...
Кирил Петков след катастрофата: Возих се на задната седалка в кол...
ОДМВР-Варна: Неправилна маневра и отнето предимство са причините ...
Пиарът на "Промяната" качи страшна снимка от мелето край Аксаково...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).