Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Смениха контрольори и бордове в общинските фирми във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 16:02 / 14.12.2011Коментари (0)1654
© Varna24.bg
Четиринадесет контрольори и членове от пет борда на общински фирми във Варна бяха сменени на днешната трета сесия на местния парламент в града. Четирима бивши общински съветници намериха ново поприще в управлението на дружествата.

Шефът на СДС във Варна и съветник в предния мандат на Общинския съвет Цанко Цветанов бе избран за управител на общината фирма "Жилфонд". Бившият му колега доц. Константин Трошев от ГЕРБ стана контрольор на ДКЦ 5. Ексдепутатът от "Атака" Красимир Маринов зае същият пост но в "Дезинфекционна станция". Бившият съветник от ДПС Октай Мустафов влезе в борда на общинската фирма "Паркинги и гаражи".

Смяната на контрольорите и членовете в бордовете стана в отсъствието на новите лица. Те не бяха предоставени за справка и в документите на самите съветници. Така освобождаването и назначаването на нов контрольор на ДКЦ "Чайка" бе гласувано два пъти. Поста напуска Людмил Цветков, който стана общински съветник от ДПС. На негово място пък е избран Емил Иванов. Според председателя на ОбС Николай Апостолов обаче грешка няма.

Местните депутати утвърдиха новите контрольори на общинските ДКЦ-та и болници. В ДКЦ 1 "Св. Клементина" бе избран Веселин Ангелов, ДКЦ 2 - Николай Николов, ДКЦ 3 - Адриана Мавродиева. Контрольор на Спортния диспансер става - д-р Калина Пеева, на ТУБ диспансера - Милена Димова, на АГ-болницата д-р Стефан Тодоров, Очна болница - Николай Недялков.

За контрольор в общинската фирма "Обреди" се назначава Тошко Грудев, също бивш общински съветник от по прения парламент. На същата длъжност в "Жилфонд" влиза Тодор Тодоров.

Само един борд бе изцяло подменен - на общинската фирма "Паркинги и гаражи", където освен Мустафов влизат още Роза Димитрова и Атанас Михов. Останалите четири борда на фирми бяха променени частично.

Съветът на директорите на Двореца на културата и спорта ще се състои от Борислав Люцканов, Минко Христов и Светослав Трайков, "Ученическо и столово хранене" - Росица Ковачева, Мария Ангелова и Румен Пишманов, "Стопанска и спомагателна дейност" - Петър Ангелов, Адриан Райков и Цветомир Петров и "Пазари" Ангел Демиев, Цветомир Грънчаров и Миглена Георгиева.

Източник: Днес +









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Европейски избори 2024
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: