Сменят директорския борд на болница "Св. Анна“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:08 / 28.09.2017
1546
За 11,00 часа днес е насрочено извънредно общо събрание на акционерите в МБАЛ "Св. Анна". В дневния ред е предвидена точка за смяна на борда на болницата, в която държавата притежава мажоритарния дял, съобщава Дарик.

В него в Съвета на директорите момента влизат изпълнителният директор д-р Николай Коларов, доц. д-р Боряна Върбанова и д-р Гален Шиваров, като последният е подал заявление за освобождаване от поста.

В документите за общото събрание не се посочват предложенията на министерството кой да влезе в ръководството. По информация на работещи в здравното заведение, за членове на директорския борд ще бъдат предложени пенсиониран лекар и специалист, който е завършил Лесотехническия университет.

В рамките на няколко месеца това е вторият опит да бъде сменено управлението на МБАЛ "Св. Анна". През пролетта служебният кабинет на Огнян Герджиков планираше промяна на борда, но в последния момент оттегли предложението си. 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна даде старт на туристическия сезон с грандиозен концерт
Предупреждение: Язовир "Елешница" няма да може да удържи водата п...
Варненци изпращат седмицата с облачно време
ФКЦ-Варна с нов директор и ново име
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Община Варна се включва в националната здравна кампания за борба ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).