Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Специални полигони и писти за гонки искат мотоклубовете от Варна
Автор: Екип Varna24.bg 09:02 / 14.10.2020Коментари (4)5319
© Фейсбук
Специални полигони и писти за гонки искат варненските мотористи, научи Varna24.bg. Това стана ясно след среща, проведена вчера в Областна управа -Варна. 

Ето и официалната информация за срещата, публикувана на сайта на администрацията:

На 13 октомври в сградата на Областна администрация Варна, в присъствието на членове от състава на Областната комисия по БДП за област Варна (Сектор "Пътна полиция“- ОД на МВР-Варна, ПБЗН-Варна, РЗИ-Варна, общини от област Варна и ОПУ на АПИ-Варна) се проведе работна среща с представители на Варненските Мото клубове, като чрез осъществяване на видеоконферентна връзка участие взеха и представители на ДАБДП.

На срещата бяха разгледани и обсъдени предложения от представителите на Варненските Мото клубове, свързани с предприемането на нови, допълнителни мерки за предотвратяване на войната по пътищата и подобряване безопасността на движението по пътищата като: изграждане на определени пътни участъци - писти за провеждане на мото скоростни състезания (гонки) в извън населени места; прецизиране нормативната уредба, свързана с размера на грайферите на гумите на моторите и уеднаквяването и със стандартите, заложени при производството на мотори в заводите; промени при поставянето на мантинели в проблемни пътни участъци; предприемане своевременни действия от компетентните институции при установяване замърсяване на пътните платна с пясък и / или течности и промяна графика на миене
© Фейсбук
то на уличната пътна мрежа; провеждане на информационни кампании и инициативи по училищата за подобряване културата на подрастващите – също участници в движението по пътищата; промяна при фазите на някои светофарни уредби.

Разгледано беше и идейно предложение за изграждане Паметник на моториста. Представителите на ДАБДП, членовете от състава на комисията и областният управител на област Варна – Стоян Пасев приветстваха идеите на мотоциклетистите, към които беше отправен апел да сигнализират своевременно органите на Сектор "Пътна полиция“- ОД на МВР-Варна при установяване на нарушения по пътищата. Същите ще бъдат включени и в предстоящите заседания и инициативи на ОКБДП като представители на неправителствения сектор.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Nikolay Groshev
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
Лято 2024
Втора лига сезон 2023/24
Бюджет 2024
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: